0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Periuta pentru curatarea dintilor si a gingiilor Ecologica Perserve preturi ieftine

Periuta pentru curatarea dintilor si a gingiilor Ecologica Perserve

 
27.37 Ron
(27.37 Ron inc tax)
ntv8799
In stock
+
Add to wish list

Periuta pentru curatarea dintilor - descriere amanuntita a produsului

Inca din primii ani de viata, de la primii dintisori, copiii trebuie sa invete ca spalatul pe dinti este un pas extrem de important care nu trebuie sarit nici dimineata, nici seara. Doar in acest fel isi pot pastra sanatatea dintilor si a gingiilor, fara carii sau dureri. Periuta pentru curatarea dintilor este un produs destinat copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani. Materialul din care este confectionata aceasta Periuta pentru curatarea dintilor este plastic 100% reciclat, fara BPA si ftalati. Este 100% biodegradabila si astfel putem educa prichindeii sa deprinda obiceiuri sanatoase atat pentru ei, car si pentru protejarea naturii incojuratoare. Forma speciala a periutei este realizata pentru a usura periajul celor mici, iar perii sunt moi, fara a deranja gingiile sensibile.

Cod: ntv8799

Periuta pentru curatarea dintilor - descriere actiuni benefice

Periuta pentru curatarea dintilor special conceputa pentru copii din material biodegradabil farab BPA sau ftalati. Delicata cu smaltul dintilor, periuta de dinti Preserve favorizeaza sanatatea dintilor si a gingiilor.

Ideala pentru copii cu varste cuprinse intre 2 si 8 ani. Culoare: MOV.

Periuta pentru curatarea dintilor sunt periute naturale create integral din materiale reciclate, 100% biodegradabile.

Periuta pentru curatarea dintilor special creata pentru copii.

Manerul periutei este facut din plastic 100% reciclat, iar perii periutei sunt moi, confectionati din plastic fara BPA si fara ftalati. Perii au o forma speciala care incurajeaza o periere corecta. Periuta este complet reciclabila dupa utilizare.

Are un design special creat pentru manutele mici ale copiilor - poate fi apucata cum trebuie si nu aluneca din maini. Are o forma speciala, gandita astfel incat sa nu se poata atinge de celelalte periute atunci cand este pusa intr-un pahar sau suport de periute. Nu contine Bisphenol (BPA) sau ftalati.
Producator:
Preserve

No posts found

Write a review