Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Algoskin crema de maini si corp cu Vitamina E,  hidratare complexa 170 ml, Aboca

Algoskin crema de maini si corp cu Vitamina E, hidratare complexa 170 ml, Aboca

 
24.47 Ron
(24.47 Ron pret cu TVA)
ntv6746
În stoc
+

Algoskin crema de maini si corp cu vitamina E descriere amanuntita


Datorita compozitiei sale speciale bogata in Vitamina E si Petroleum Jelly, crema algoskin 170 ml hidrateaza si protejeaza pielea uscata.
Are o actiune de absorbtie imediata si nu lasa urme de grasime pe piele.

Algoskin crema de maini si corp cu vitamina E descriere actiuni benefice

Beneficiile sale hidratante date de compozitia de vitamina E si Petroleum Jelly, in combinatie cu avantajele oferite de textura cremoasa , previn uscarea pielii si o mentin hidratata pe tot parcursul zilei.
Incercati textura excelenta si aroma subtila a cremei algoskin cu Petroleum Jelly si vitamina E si o sa dobanditi un aliat puternic in combaterea pielii uscate, aspre si crapate.
Crema Algoskin cu Petroleum Jelly si vitamina E nu este o crema doar pentru maini. Este un produs revolutionar care se poate aplica pe intregul corpul cum ar fi buzele si mainile crapate de vant, coatele, genunchii si oricare alta parte a corpului care necesita un tratament impotriva uscarii.

Algoskin crema de maini si corp cu vitamina E descrierea modului de utilizare

Utilizeaza crema Algoskin cu Petroleum Jelly si vitamina E de fiecare data cand corpul tau necesita sa fie hidratat.Poate fi folosita si pe timp de vara cand corpul este expus la razele soarelui. Permiteti calitatilor hidratante din crema Algoskin cu Petroleum Jelly si vitamina E sa va hidrateze pielea usacata si expusa la razele puternice ale soarelui.
Crema Algoskin cu Petroleum Jelly si vitamina E, 170 ml, va v-a oferi o piele moale, hidratata si catifelata pentru un timp indelungat.
Crema cu Petroleum Jelly si vitamina E este cel mai bun aliat al pielii tale!
Producator:
Aboca