0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apidermaliv Masca Ultranutritiva pentru par uscat – cu unt de shea 200 ml Complex Apicol

 
15.83 Ron
(15.83 Ron inc tax)
ntv4354
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a mastii ultranutritive pentru par Apidermaliv

Apidermaliv masca ultranutritiva pentru par (200 ml) este un produs bio, de la Complex Apicol, alcatuit din ulei de masline, unt de shea si laptisor de matca, esential pentru mentinerea frumusetii si sanatatii podoabei capilare. Ideal pentru parul uscat sau devitalizat, tratamentul Apidermaliv masca ultranutritiva pentru par hraneste, reface si reda stralucirea podoabei capilare, prevenind totodata despicarea varfurilor. Intens nutritiva, masca naturala pentru par contribuie la mentinerea elasticitatii parului, hranind atat scalpul, cat si firul de par, protejandu-l totodata de agresiunile externe de mediu. Datorita laptisorului de matca pe care il are in compozitie, Apidermaliv masca ultranutritiva pentru par stimuleaza cresterea parului si ii reda acestuia supletea naturala.

Actiunile benefice ale mastii ultranutritive pentru par Apidermaliv

Masca ultranutritiva Apidermaliv este un rasfat apicosmetic ce hraneste in profunzime parul uscat sau devitalizat. Bogata in unt de shea, ulei de masline si laptisor de matca, masca Apidermaliv este un tratament intensiv nutritiv.

Ingredientele incluse in compozitia mastii ultranutritive pentru par Apidermaliv

  • Uleiul de masline reda stralucirea si elasticitatea parului, prevenind despicarea varfurilor.
  • Untul de shea (karite) hraneste atat scalpul, cat si firul de par, protejandu-l impotriva agresiunilor ulterioare.
  • Laptisorul de matca completeaza actiunea untului de shea si uleiului de masline, stimuland cresterea parului. Parul este astfel hranit si isi recapata stralucirea si supletea naturala. 

No posts found

Write a review