Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Apidermin Masca Regeneranta pentru par fragil – tratament cresterea parului 200 ml Complex Apicol

Apidermin Masca Regeneranta pentru par fragil – tratament cresterea parului 200 ml Complex Apicol

 
16.39 Ron
(16.39 Ron pret cu TVA)
ntv4362
În stoc
+

Descriere amanuntita a mastii regenerante pentru par Apidermin

Marele atuu al frumusetii feminine il reprezinta podoaba capilara. Pentru a avea un par sanatos, voluminos si frumos insa, este esentiala ingrijirea corespunzatoare a acestuia. Apidermin masca regeneranta pentru par (200 ml) este un produs natural hranitor pentru podoaba capilara, cu rol de stimulare a cresterii parului fragil si agresat chimic. Apidermin masca regeneranta pentru par intareste firul de par de la radacina pana la varf, facandu-l mai rezistent impotriva ruperii. Bogata in vitamine, enzime si proteine, Apidermin masca regeneranta pentru par contribuie la revitalizarea si remineralizarea podoabei capilare, conferindu-i stralucire si suplete. Persoanele care folosesc aceasta masca naturala vor avea un par mai sanatos si protejat de actiunea distructiva a chimicalelor continute de vopselele de par.

Actiunile benefice ale mastii regenerante pentru par Apidermin

Masca regeneranta Apidermin este un rasfat apicosmetic ce stimuleaza cresterea parului fragil, agresat chimic si il intareste de la radacina pana la varf. Cocktail de vitamine, enzime si proteine, masca Apidermin, fortifica, revitalizeaza si remineralizeaza.

Ingredientele incluse in compozitia mastii regenerante pentru par Apidermin

  • Laptisorul de matca stimuleaza cresterea parului, iar ceramidele redau elasticitatea naturala, eliminand riscul ruperii. Parul tratat chimic sau agresat de mediu isi recapata stralucirea.
  • Bio Keratina netezeste structura firului de par, printr-o pelicula protectoare.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie