Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Pudra Ayurvedica Kapoor Kachli – pentru stimularea cresterii parului 100g OrchideaBlu

Pudra Ayurvedica Kapoor Kachli – pentru stimularea cresterii parului 100g OrchideaBlu

 
29.48 Ron
(29.48 Ron pret cu TVA)
ntv3416
În stoc
+

Descriere amanuntita a pudrei naturale pentru par

 
Pudra Ayurvedica Kapoor Kachli Le Erbe di Janas (100g) este un produs 100% natural ce contribuie la repararea intensa a parului degradat de actiunile nocive ale produselor chimice din comert. Degradarea parului este cauzata de colorarea acestuia cu produse pe baza de amoniac sau utilizarea indelungata a placii de par. Coafarea excesiva subtiaza si arde firul de par, iar acesta isi pierde din stralucire si vitalitate. Produsul natural Pudra Ayurvedica Kapoor Kachli stimuleaza cresterea parului si in acelasi timp ajuta la ingrosarea firului de par. De asemenea, este recomandat persoanelor care isi doresc un par plin de volum si confera parului stralucire si elasticitate. Acest produs previne caderea parului si ii ofera un miros placut. 
 
Cod: ntv3416
 

Actiunile benefice ale pudrei naturale pentru par

 
Confera parului volum, stimuleaza cresterea parului, confera parului stralucire, flexibilitate si un parfum placut, ajuta la ingrosarea firului de par, conditioneaza parul, previne caderea parului, etc
 

Modul de utilizare al pudrei naturale pentru par

 
1. amestecati o lingura de Kapoor Kachli, o lingura de Shikakai, o lingura de Reetha si o lingura de Ghassoul cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 30-40 de minute dupa care clatiti cu apa calda.
2. amestecati pudra Kapoor Kachli cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 20 -30 de minute dupa care clatiti cu apa calda.
3. amestecati pudra Kapoor Kachli si pudra de shikakai cu apa calda pana cand obtineti o pasta omogena. Dupa 20 de minute aplicati pasta pe par si masati delicat. Lasati sa actioneze timp de 15 minute dupa care clatiti cu apa calda.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie