Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Vopsea de par Henna Blond Deschis 100% natural Khadi 100 g Orchidea preturi ieftine

Vopsea de par Henna Blond Deschis 100% natural Khadi 100 g OrchideaBlu

 
44.03 Ron
(44.03 Ron pret cu TVA)
ntv5809
În stoc
+

Vopsea de par Henna Blond Deschis - descriere amanuntita a produsului

Vopsea de par Henna Blond Deschis Khadi este un produs 100% natural pentru vopsirea parului alb sau blond, alcatuit din henna si plante indiene care redau parului nuante ce pot varia de la blond deschis la blond rosiatic. Vopsirea parului cu henna este o tehnica naturala, benefica pentru par, intrucat aceasta planta naturala, henna, nu deterioreaza parul si, in plus, il face moale si stralucitor. Vopsea de par Henna Blond Deschis Khadi confera parului nu doar o culoare naturala, ci si luminozitate si un aspect sanatos. Vopsea de par Henna Blond Deschis Khadi nu contine conservanti, coloranti artificiali sau aditivi chimici, fiind astfel o alternativa sanatoasa la vopselele cu chimicale din comert care ataca firul de par, uscandu-l si deteriorandu-l.

Vopsea de par Henna Blond Deschis - descrierea actiunilor benefice

Vopsea de par Henna Blond Deschis este o vopsea de par 100% naturala ideala pentru vopsirea parului alb si blond. Vopsea de par Henna Khadi contine henna si plante indiene, confera parului volum, stralucire si coloreaza parul in nuante care pot varia de la blond deschis la un blond rosiatic in functie de culoarea pe care se aplica si de timpul de actionare al vopselei.

Vopsea de par Henna vegetala Blond Deschis Khadi confera parului alb nuante de blond care pot varia de la un blond deschis la un blond rosiatic in functie de timpul de actionare al vopselei. Culoarea care se obtine este permanenta.

In functie de nuanta de blond pe care se aplica, vopseaua de par Blond Deschis Khadi poate inchide putin culoarea. Confera parului luminozitate si un aspect sanatos. Aplicata pe parul inchis la culoare, vopseaua Khadi Blond Deschis nu va schimba culoarea, dar va oferi parului stralucire si volum.

Vopsea de par Henna Khadi Blond Deschis contine doar plante fiind 100% naturala. Nu contine conservanti, coloranti artificiali sau aditivi chimici. Nuanta de Blond Deschis este o vopsea de par permanenta, 100% vegetala. Important: nu deschide la culoare parul deoarece nu contine decolorant.

Vopsea de par Henna Blond Deschis - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Cassia Auriculata Leaf Powder, Jugglans Nigra Husk Powder, Punica Granatum Rind Powder, Uncaria Gambir Extract, Terminalia Chebula Fruit Powder, Jatropha Curca Leaf Powder, Quercus Infectoria Gall Extract, Indigofera Tinctoria Leaf Powder, Lawsonia Inermis Leaf Powder, Aegle Marmelos Rind Powder, Rheum Emodi Root Powder, Adhatoda Vasica Leaf Powder, Aloe Barbadensis Leaf Powder, Cesalpinia Sappan Wood Powder, Cordia Dichotomas Leaf Powder Curcuma Longa Rhizome Powder.

 

Vopsea de par Henna Blond Deschis - descrierea modului de utilizare

 • Aplicati pe parul umed, proaspat spalat cu un sampon fara silicon si uscat doar cu prosopul.
 • Amestecati vopseaua Blond Deschis Khadi cu apa la 50°C (temperatura apei este foarte importanta motiv pentru care se recomanda utilizarea unui termometru).
 • Pentru stabilizarea culorii se poate adauga o lingurita de sare la 50 gr de vopsea.
 • Vopseaua de par se aplica calda pe parul umed, se acopera cu boneta de plastic peste care se infasoara un prosop (se poate utiliza si casca de coafor).
 • Vopseaua Blond Deschis Khadi se lasa sa actioneze 15-30 de minute daca se foloseste casca de coafor, 60 de minute daca nu se foloseste casca.
 • Clatiti vopseaua de pe par cu apa calduta si evitati sa folositi sampon, balsam, alte produse de styling si evitati utilizarea uscatorului de par.
 • Asteptati cel putin 24 de ore inainte de a spala din nou parul si de a folosi produse de styling (balsam de par, fixativ, gel de par, spuma etc.).
 • Timp de actionare: 15 – 60 minute in functie de culoarea dorita.

Instructiuni speciale:

 • Rezultatul depinde de timpul de actionare, cu cat timpul de actionare al vopselei este mai mare cu atat culoarea care se obtine va fi mai intensa;
 • Cu cat timpul de actionare al vopselei este mai mare cu atat pigmentul rosiatic va deveni mai vizibil;
 • Daca temperatura apei care se foloseste pentru prepararea vopselei este ridicata se vor obtine nuante de blond. Khadi recomanda ca vopseaua de par Blond Deschis sa se amestece cu apa la 50°C, nu mai mult si nu mai putin de 50°C;
 • Cu cat se aplica mai des cu atat culoarea care se obtine va fi mai intensa (mai inchisa);
 • Daca parul creste repede se recomanda ca vopseaua sa se aplice doar la radacina a doua si a treia oara urmand ca a patra oara sa se vopseasca din nou toata lungimea parului;
 • Important: daca se doreste obtinerea unui blond fara tenta rosiatica se recomanda ca intervalul intre 2 vopsiri sa fie cat mai scurt posibil (chiar si in aceeasi zi), iar perioada de actionare cat mai scurta;
 • Nu se recomanda utilizarea de acizi in prepararea vopselei de par (zeama de lamaie, otet, cidru de mere etc.) intrucat se poate obtine o culoare prea rosiatica.
Producator:
OrchideaBlu