0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apa de Trandafir pentru un ten curat si revigorat 125ml MaterNatura preturi ieftine

Apa de Trandafir pentru un ten curat si revigorat 125ml MaterNatura

 
65.45 Ron
(65.45 Ron inc tax)
ntv8756
In stock
+
Add to wish list

Apa de Trandafir - descriere amanuntita a produsului

Apa de Trandafir este un produs destinat ingrijirii naturale a pielii. Are multiple proprietati benefice tenului tau: stimuleaza procesul de regenerare celulara, previne imbatranirea prematura si ofera o bariera de protectie pielii. Imediat dupa aplicare, veti observa cum pielea va deveni mai catifelata, tonica, revigorata, iar porii se vor inchide. Apa de Trandafir este un adjuvant natural pentru acnee, intrucat contribuie la mentinerea porilor curati si la normalizarea secretiei de sebum. Pentru tenurile care sufera un dezechilibru, aceasta Apa de Trandafir este cu adevarat benefica intrucat regleaza pH-ul natural si mentine pielea curata si purificata. Se aplica prin pulverizare pe tenul curat, pe post de lotiune tonica, inainte de crema hidratanta sau serum.

Cod: ntv8756

Apa de Trandafir - descriere actiuni benefice

Apa de Trandafir de la Maternatura are multiple proprietati benefice tenului tau: stimuleaza procesul de regenerare, previne imbatranirea si ofera protectie pielii. In urma folosirii, tenul devine catifelat, fresh, iar porii deschisi vor ramane doar o amintire neplacuta. Aceasta este recomandata si pentru tenul acneic.

Apa de Trandafir restabileste ph-ul natural al pielii, stimuleaza procesele de regenerare, rezolva problema porilor dilatati si confera pielii un aspect catifelat si fresh.

Apa de Trandafir regleaza secretia de sebum, previne imbatranirea prematura si ofera protectie pielii. Poate fi folosita de mai multe ori pe zi si este recomanda si in caz de acnee.

Apa de Trandafir poate fi folosita si pentru a inlatura impuritatile de pe ten. Se pulverizeaza pe ten si se indeparteaza cu ajutorul unei dischete demachiante. Folosita in mod regulat pe post de lotiune tonica, apa de trandafir inchide porii.

Apa florala se poate folosi si pentru realizarea de masti faciale homemade.

Apa de Trandafir - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Rose damascena floral water.
Producator:
MaterNatura

No posts found

Write a review