0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apa florala cu Ienupar ajuta la combaterea acneei 124ml MaterNatura preturi ieftine

Apa florala cu Ienupar ajuta la combaterea acneei 124ml MaterNatura

 
58.31 Ron
(58.31 Ron inc tax)
ntv8752
In stock
+
Add to wish list

Apa florala cu Ienupar - descriere amanuntita a produsului

Apa florala cu Ienupar este special conceputa pentru a veni in intampinarea problemelor tenurilor grase. De obicei, un ten gras este asociat cel mai adesea cu acnee, in special cand vorbim despre perioada adolescentei. Aceasta Apa florala cu Ienupar ajuta la combaterea acneei caracteristica adolescentilor. Aplicarea regulata ajuta la mentinerea unei pieli curate, hidratate si protejate. Apa florala de ienupar (hidrolat de ienupar) este ideala pentru tenul impur, fiind un adjuvant pentru pielea cu imperfectiuni. Se poate aplica imediat dupa demachierea pielii, pe pielea curata, inainte de aplicarea unei creme hidratate. Se poate utiliza Apa florala cu Ienupar inclusiv ca ingredient pentru prepararea unor alte cosmetice destinate pielii grase, cu imperfectiuni.

Cod: ntv8752

Apa florala cu Ienupar - descriere actiuni benefice

Apa florala Maternatura este special conceputa pentru tipurile de ten gras. Aceasta combate acneea specifica adolescentei. In urma utilizarii, tenul va redeveni curat, hidratatat si protejat.

Apa florala de ienupar (hidrolat de ienupar) este ideala pentru tenul gras, impur. Este un adjuvant pentru tratarea acneei la adolescenti, in caz de retentie hidrica, celulita.

Apa florala cu Ienupar - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente:
  • Juniperus communis flower water.

Apa florala cu Ienupar - descrierea modului de utilizare

  • Se poate aplica direct pe piele sau ca si lotiune tonica pe o discheta de bumbac pentru indepartarea impuritatilor ramase in urma laptelui demachiant.
  • Se poate folosi pentru a calma pielea dupa expunerea la soare.
  • Se poate folosi si pentru prepararea de cosmetice ideale pentru adulti si copii.
Producator:
MaterNatura

No posts found

Write a review