0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apidermin Aftershave pentru barbati calmeaza pielea iritata 100ml Complex Apicol preturi ieftine

Apidermin Aftershave pentru barbati calmeaza pielea iritata 100ml Complex Apicol

 
15.12 Ron
(15.12 Ron inc tax)
ntv8226
In stock
+
Add to wish list

Apidermin Aftershave - descriere amanuntita a produsului

Apidermin Aftershave este un produs destinat ingrijirii pielii barbatilor. Si reprezentatii sexului puternic au nevoie de hidratare si calmare, intrucat si pielea lor poate fi afectata de probleme. Poluarea, praful sau imperfectiunile isi pun amprenta asupra tenului. Dupa ras, fata barbatului devine si mai iritata si are nevoie de un boost pentru calmare si hidratare. Apidermin Aftershave lasa o senzatie de reimprospatare instanta, care iti ofera un plus de energie si incredere pentru a incepe ziua. Apidermin Aftershave are efet antiinflamator, ajutand la calmarea pielii imediat dupa barbierit. Laptisorul de matca din compozitie ajuta la stimularea celulara, iar vitamina B5 este un puternic emolient. Cu Apidermin Aftershave pielea este hranita, iar senzatia de usturime dupa ras va fi lasata uitarii.

Cod: ntv8226

Apidermin Aftershave - descriere actiuni benefice

Lasand o senzatie de improspatare loriunea dupa ras are efecte anti-inflamatoare si calmeaza senzatia de usturime dupa ras. Laptisorul de matca stimuleaza regenerarea celulara in timp ce vitamina B5 hidrateaza pielea in profunzime.

Apidermin Aftershave - descrierea amanuntita a compozitiei

Aqua, Alcohol, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Glycerin, Royal Jelly, D-Panthenol, Allantoin, Cinnamomum Cassia, Eugenia Caryophyllus.

Apidermin Aftershave - descrierea modului de utilizare

Se aplica dupa ras, printr-un masaj bland, evitandu-se zona conturului ochilor.
Producator:
Complex Apicol

No posts found

Write a review