0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Apidermin Crema lejera hidratanta de zi cu SPF 15 tratament cosmetic pentru ten normal 50 ml Complex Apicol

 
12.89 Ron
(12.89 Ron inc tax)
ntv4357
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a cremei lejere hidratante de zi Apidermin

Apidermin crema lejera hidratanta de zi (50 ml) este un produs natural cosmetic de ingrijire a tenului normal sau mixt, bogat in principii active cu rol de mentinere a sanatatii si hidratarii corespunzatoare a pielii. Apidermin crema lejera hidratanta de zi are si un factor de protectie solara SPF 15, contribuind astfel la indepartarea actiunii negative a radiatiilor ultraviolete asupra pielii si incetinind procesul de imbatranire. Datorita untului de cacao pe care il contine, Apidermin crema lejera hidratanta de zi este bogata in acizi grasi care actioneaza eficient pentru hranirea si hidratarea tenului. Factorul de protectie solara al produsului Apidermin crema lejera hidratanta de zi este dat de existenta laptisorului de matca si a vitaminei E, unele dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidante.

Actiunile benefice ale cremei lejere hidratante de zi Apidermin

Apidermin lejer, crema lejera hidratanta de zi se adreseaza tenurilor normale sau mixte, hidratand si hranind pielea.

Apidermin Lejer reia principiile gamei clasice cu o traditie de 50 de ani intr-o formula lejera, imbogatita cu un complex hidratant si factor de protectie solara 15. Untul de cacao este bogat in acizi grasi hidratand pielea in profunzime.

Factorul de protectie este completat de laptisorul de matca si vitamina E, una dintre cele mai puternice substante cu proprietati antioxidante, ce pontenteaza efectul protectiei solare, luptand impotriva razelor ultraviolete. Pielea fetei hidratata, protejata impotriva razelor de soare, este o piele fericita.

No posts found

Write a review