0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Balsam de buze cu protectie UV protejeaza si hraneste 5 g Himalaya preturi ieftine

Balsam de buze cu protectie UV 5 protejeaza si hraneste 5 g Himalaya

 
9.76 Ron
(9.76 Ron inc tax)
ntv5968
In stock
+
Add to wish list

Balsam de buze cu protectie UV - descriere amanuntita a produsului

In sezonul estival, cand toate persoanele isi doresc sa obtina un bronz natural si folosesc o serie de lotiuni pentru a-si protejeja pielea de arsurile solare, este necesar sa se tina cont si de protejarea buzelor care sunt la fel de sensibile in contactul cu razele soarelui. Buzele sunt membrane mucoase subtiri care fac parte din tegument, insa au o structura diferita si pot fi afectate de diversii factori ai mediului. Buzele prezinta un risc foarte mare de a de deshidrata, iar potrivit unor studii, s-a demonstrat ca organismul pierde de zece ori mai multa apa la nivelul buzelor decat la nivelul oricarei suprafete corporale. Pentru a nu se deshidrata in exces si a se usca, buzele au nevoie de protectie solara. Balsam de buze cu protectie UV (5 g) este un produs natural de la Himalaya, eficient pentru mentinerea unui nivel optim de hidratare si hranire a buzelor, avand ca scop prevenirea deshidratarii si uscarii excesive a acestora. Balsam de buze cu protectie UV ofera protectie impotriva razelor UVA si UVB, avand un factor de protectie solara SPF 30. Balsam de buze cu protectie UV este alcatuit doar din ingrediente naturale precum uleiul din floarea-soarelui, care hidrateaza optim buzele si uleiul din seminte de struguri, care ofera protectie acestora impotriva efectelor daunatoare ale soarelui.

Balsam de buze cu protectie UV - descrierea actiunilor benefice

Balsam de buze cu protectie UV cu uleiuri vegetale hraneste, catifeleaza buzele si le protejeaza de razele UV. Balsamul nu contine petrol, coloranti artificiali sau conservanti.

Balsam pentru buze - Himalaya - contine uleiuri vegetale si filtre naturale ce hranesc, hidrateaza si protejeaza buzele impotriva radiatiilor UVA si UVB.

Balsam de buze este imbogatit cu ulei din seminte de floarea soarelui, ce hidrateaza si hraneste in mod eficient buzele si ulei din seminte de struguri, ce protejeaza impotriva efectelor nocive ale radiatiilor UV, lasand buzele moi si netede.

Balsam de buze cu protectie UV - descrierea amanuntita a compozitiei

Compozitie:
  • ulei de floarea soarelui, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de cacao, ulei de struguri.

Balsam de buze cu protectie UV - descrierea modului de utilizare

  • Se aplica pe buze atunci cand este necesar.
Producator:
Himalaya

No posts found

Write a review