0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Crema de fata nutritiva si hidratanta cu Fitoceramide si Ulei de argan 50g Herbagen preturi ieftine

Crema de fata nutritiva si hidratanta cu Fitoceramide si Ulei de argan 50g Herbagen

 
21.42 Ron
(21.42 Ron inc tax)
ntv8416
In stock
+
Add to wish list

Crema de fata nutritiva - descriere amanuntita a produsului

Crema de fata nutritiva are in compozitia sa ingrediente de origine naturala in proportie de 95%, iar asta se poate observa prin efectele extraordinare pe care asupra pielii. Datorita actiunii sale, Crema de fata nutritiva ajuta la prevenirea decojirea pielii si calmeaza iritatiile care pot sa apara in zonele cele mai expuse, cum ar fi, de exemplu buzele sau nasul. Continutul ridicat de vitamine (A, B, D, E), dar si prezenta acizilor grasi esentiali contribuie la o hidratare optima si de durata a pielii. Uleiul de argan alaturi de celelalte ingrediente ajuta la regenerarea si restructurarea epidermei. Se aplica in fiecare zi, pe tenul curat, dimineata si seara.

Cod: ntv8416

Crema de fata nutritiva -  descriere actiuni benefice

Crema de fata nutritiva contine 95% ingrediente de origine naturala. Crema de fata nutritiva previne descuamarea pielii si calmeaza iritatiile ce pot aparea in zonele expuse ale fetei (buze, obraji, nas).

Incetineste imbatranirea si reface structura pielii datorita fitoceramidelor ce imbunatatesc coeziunea celulara si reduc pierderea apei transdermale. Crema de fata nutritiva aduce un surplus de lipide la nivelul epidermei uscate sau aspre prin prezenta uleiului de Argan, cu un rol cheie in functia de « bariera ».

Regenereaza si restructureaza epiderma datorita continutului ridicat de: vitaminele A, B, D, E, lecitina, potasiu, beta-caroten, acizi grasi esentiali din uleiul de avocado.

Crema de fata nutritiva - descrierea modului de utilizare

  • Se aplica zilnic pe tenul curat, dimineata si seara, prin miscari ascendente.
  • Recomandata pentru tenul uscat cu tendinta de descuamare.
Producator:
Herbagen

No posts found

Write a review