0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ulei de cocos bio presat la rece reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor 250 gr OrchideaBlu

 
60.04 Ron
(60.04 Ron inc tax)
ntv1970
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a uleiului de cocos bio presat la rece reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor

Uleiul de cocos bio presat la rece este un produs natural nutritiv care are efecte benefice asupra tenului, corpului si podoabei capilare. Indicat pentru pielea matura si uscata, uleiul de cocos hidrateaza in profunzime, reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor, incetinind procesul de imbatranire, datorita proprietatilor sale antioxidante. Produsul nutritiv actioneaza ca un antiinflamator, calmand pielea dupa epilare, dupa ras sau dupa expunerea la soare. Ideal pentru pielea uscata a mainilor si pentru calcaiele crapate, uleiul de cocos poate fi utilizat si ca ulei de masaj pentru bebelusi. Produsul naturist se poate folosi si ca exfoliant petru ten si corp, daca este amestecat cu pudra de amla Khadi in apa fierbinte. Amestecul obtinut actioneaza pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor, lasand pielea neteda si catifelata.

Actiunile benefice ale uleiului de cocos bio presat la rece reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor

Ulei de cocos virgin certificat biologic pentru ten, corp si par.

Ulei de cocos virgin certificat organic si obtinut prin presare la rece pentru ten, corp si par.

Ten si corp: uleiul de cocos este indicat pentru pielea matura si/sau uscata. Hidrateaza pielea, reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor,  incetineste imbatranirea pielii datorita proprietatilor sale antioxidante.  Uleiul de cocos are proprietati antiinflamatorii, calmeaza pielea dupa ras, pielea arsa de soare si o regenereaza.  Este ideal pentru pielea uscata a mainilor, pentru calcaiele crapate si pentru coate.

Uleiul de cocos poate fi folosit si ca ulei de masaj pentru bebelusi. Folosit sub brat, uleiul de cocos actioneaza ca un deocorant. Uleiul de cocos poate fi folosit si pentru ingrijirea buzelor.

Exfoliant pentru ten si corp: amestecati 2 linguri de pudra de amla Khadi in apa fierbinte. Cand s-a racit adaugati o lingura de miere si 2 linguri de ulei de cocos. Folositi pentru exfolierea pielii. Exfoliantul obtinut inlatura celulele moarte, impuritatile si hidrateaza pielea in acelasi timp. Efectul consta intr-o piele neteda, luminoasa si catifelata.

Par - uleiul de cocos Khadi se poate folosi ca masca pentru par.  Este extrem de hidratant fiind ideal pentru parul uscat si nu numai.  Uleiul de cocos pastraza parul moale si stralucitor. Previne ruperea firelor de par, despicarea varfurilor, mentine culoarea parului vie si stralucitoare si restabileste elasticitatea parului degradat.

Ingredientele incluse in compozitia uleiului de cocos bio presat la rece reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor

Ingrediente INCI:

  • cocos nucifera, tara de provenienta: India.

 

Modul de administrare al uleiului de cocos bio presat la rece reduce liniile fine si previne aparitia ridurilor

Utilizare:

  • Uleiul de cocos se foloseste ca si masca aplicandu-se inainte de samponare.
  • Uleiul se aplica pe toata lungimea parului si se lasa sa actioneze pentru cel putin o jumatate de ora sau peste noapte.
  • In cazul parului drept sau subtire se recomanda infasurarea parului cu un prosop cald pentru a favoriza patrunderea uleiului in firul de par.
  • Parul cret, ondulat si des nu necesita infasuarea cu un prosop cald.
  • Uleiul de cocos se inlatura cu ajutorul sampoanelor Khadi.

Uleiul de cocos Khadi contine 52% acid lauric si 21% acid miristic.

Pentru gatit:

  • uleiul de cocos Khadi are grad alimentar motiv pentru care poate fi folosit pentru a conferi o aroma placuta mancarurilor vegetariene si nu numai. Poate fi folosit pentru sosuri, condimente, supe, deserturi etc. Uleiul de cocos are un punct de fum scazut, motiv pentru care se poate folosi doar pentru mancaruri gatite la temperaturi joase.

La temperatura camerei untul de cocos este solid. Se prezinta sub forma de ulei la temperaturi mai mari de 25°C. Se aplica usor deoarece devine lichid in contact cu degetele.

No posts found

Write a review