0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Ulei de Macadamia Bio emolient, hidratant si antirid 100 ml Herba Vita

 
16.00 Ron
(16.00 Ron inc tax)
ntv3620
Out-of-stock

Descriere amanuntita a uleiului de Macadamia cu proprietati emoliente

Recomandat atat pentru uz intern, cat si pentru uz extern, uleiul de macadamia (100 ml) este un produs eficient pentru ingrijirea pielii fragile, fiind un bun adjuvant in tratarea vergeturilor, a cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat. Proprietatile emoliente, hidratante si antirid ale uleiului de macadamia contribuie la refacerea integritatii pielii dezechilibrate, iar actiunea reparatorie reda tenului un aspect neted si catifelat. Bogat in vitamine, minerale si antioxidanti, uleiul de macadamia combate radicalii liberi distrugatori de celule si sustine procesul de regenerare a pielii. Produsul natural poate fi utilizat si ca masca, in cazul parului fragil si lipsit de stralucire. Ca supliment alimentar, uleiul de macadamia se administreaza pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.

Actiunile benefice ale uleiului de Macadamia cu proprietati emoliente

Ulei de macadamia (Macadamia ternifolia) 100% natural.

Uleiul este obtinut prin presarea la rece a nucilor de macadamia. Are un continut ridicat de acid palmitoleic care, fiind asemanator sebumului uman, este absorbit in piele foarte repede.

Uleiul de macadamia este in special recomandat pielii fragile, in tratamentul vergeturilor, cicatricilor si a tesutului cutanat deteriorat, pentru tenul dezechilibrat. Are efect nutritiv si actioneaza la nivel celular pentru refacerea integritatii pielii.

Este foarte emolient, hidratant, antirid si cu o actiune reparatorie, este bogat in vitaminele A1, B1, B2 si minerale, antioxidanti, combate radicalii liberi, protejeaza celulele, le hraneste avand o capacitate mare de regenerare. Are proprietatea de a vindeca rani minore de suprafata ale pielii, arsurile solare.

Poate fi utilizat ca masca in cazul parului fragil si ingrijire intensiva pentru maini uscate. Uleiul din nuci de macadamia este ideal pentru masaj corporal sau facial, avand consistenta asemanatoare cu sebumul uman, se absoarbe foarte rapid in piele lasand-o fina si catifelata.

Ingredientele incluse in compozitia uleiului de Macadamia cu proprietati emoliente

  • Componenti principali: acid oleic, acid palmitoleic (omega-7), acid palmitic, acid stearic, acid linoleic, (omega-6), acid linolenic (omega-3).

 

Modul de utilizare al uleiului de Macadamia cu proprietati emoliente

  • A se utiliza de cate ori este necesar.
  • In uz intern este indicat pentru prevenirea bolilor cardiovasculare.
  • Foarte utilizat in diverse retete de salate, dulciuri si semipreparate culinare datorita aromei deosebite.

No posts found

Write a review