Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea

 
39.98 Ron
(39.98 Ron pret cu TVA)
ntv6866
În stoc
+

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea - descriere amanuntita

Creionul ruj Bio DUO zi & noapte, este un produs natural ideal pentru definirea conturului si a buzelor care nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a fiecarei femei. Produsul natural are o formula imbogatita cu ulei de soia Bio, ulei de migdale dulci, ceara de candelilla, ceara de canauba, vitamina E, pigmenti naturali si confera buzelor o textura catifelata si o culoare delicata. Este un creion de machiaj 2 in 1 fiind ideal atat pentru conturul buzelor cat si folosit ca ruj. Bogat in ingrediente din agricultura biologica creionul vegan Duo contine doua culori: roz pal ideal pentru machiaj de zi si rosu cireasa ideal pentru machiaj de moapte. Creionul contur buze Duo este ideal pentru utilizarea in combinatie cu alte culori de ruj pentru un look perfect si de durata.

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea - descriere actiuni benefice

Creion ruj bio DUO ideal pentru definirea conturului si a buzelor: ruj roz pal ideal pentru un machiaj de zi & ruj rosu cireasa pentru un machiaj de seara.

Creion ruj DUO PuroBio Cosmetics cu o textura catifelata ideal pentru definirea buzelor. Ofera o culoare de durata.

Rujul roz coral are o textura catifelata si confera buzelor o culoare delicata. Se poate folosi ca si fard de obraz (usor de aplicat cu breletele blender 3D PuroBio Cosmetics) si ca fard de pleoape. Ideal in combinatie cu creionul de ochi DUO pentru zi.

Rujul Rosu Cireasa are o textura catifelata si confera buzelor o culoare intensa. Ideal in combinatie cu creionul de ochi DUO pentru noaptei.

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea - descrierea amanuntita a compozitiei

Creion ruj vegan, testat pentru nichel, certificat BIO de CCPB.

Creionul ruj DUO 01 Roz Coral contine: ulei de soia bio, ulei de migdale dulci bio, ceara candelilla, ceara de canauba bio, vitamina E, pigmenti minerali.

Creionul ruj DUO 02 Rosu Cireasa contine: ulei de soia bio, ulei de migdale dulci bio, ceara candelilla, ceara de canauba bio, vitamina E, pigmenti minerali.

Creion ruj Bio DUO zi & noapte, ideal pentru definirea conturului si a buzelor PuroBio Orchidea - descrierea modului de utilizare

Utilizare: creionul ruj DUO se poate folosi ca un creion contur buze si ca un ruj creion

Producator:
OrchideaBlu