0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Sampon si Gel de dus cu ulei de imortele curata in profunzime pielea si parul 200ml OrchideaBlu

 
56.77 Ron
(56.77 Ron inc tax)
ntv1900
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a sampon-gelului de dus cu ulei de imortele

 
Sampon si Gel de dus cu ulei de imortele este un produs natural nutritiv cu o actiune dubla, pentru pastrarea si fixarea bronzului. Folosit atat ca sampon, cat si ca gel de dus, produsul se utilizeaza imediat dupa expunerea la soare, contribuind la curatarea profunda a pielii si parului, indepartand nisipul, sarea si impuritatile. Bogat in principii active precum aloe vera, uleiul de imortele, vitamina E si ceai verde, produsul nutritiv ajuta la regenerarea pielii si la pastrarea culorii ciocolatii a pielii, fara a afecta insa structura lipidica naturala a epidermei. Sampon-gelul este porivit pentru vegani si nu contine parabeni, alcool, derivati din petrol sau ingrediente de origine animala.
 
Cod: ntv1900
 

Actiunile benefice ale sampon-gelului de dus cu ulei de imortele

 
Sampon & gel de dus cu proprietati hidratante pe baza de suc de aloe vera si ulei de imortele bio. Sampon-gelul asigura o curatare profunda a pielii si parului intrucat indeparteaza nisipul, sarea si impuritatile. Principiile active contribuie la regenerarea pielii si la fixarea si pastrarea bronzului fara a afecta insa structura lipidica naturala a pielii. Sampon-gelul este potrivit pentru vegani si nu a fost testat pe animale.
 

Compozitia sampon-gelului de dus cu ulei de imortele

 
•Principii active: aloe vera bio, ulei de imortele bio, ulei de canepa, vitamine AE, ceai verde, ulei de floarea soarelui.
•Nu contine: SLS/SLES, alcool, parabeni, PEG, derivati de petrol, ingrediente de origine animala.
 

Modul de utilizare al sampon-gelului de dus cu ulei de imortele

 
Aplicati o mica cantitate de sampon-gel de dus pe piele si par, masati si clatiti cu apa. Este recomandat pentru uz frecvent.

No posts found

Write a review