0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

5 HTP Slabire cu bromelaina pentru cura de slabire 60 capsule Hypericum

 
30.19 Ron
(30.19 Ron inc tax)
ntv5311
In stock
+
Add to wish list

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar cu 5 HTP

Bromelaina este o enzima digestiva, extrasa din ananas, folosita la prepararea unor numeroase suplimente alimentare, datorita efectelor terapeutice excelente pe care le are. Avand o actiune antiinflamatoare, bromelaina reduce durerile si umflaturile si favorizeaza refacerea tesuturilor lezate, fiind utila in tratamentul luxatiilor sau a leziunilor musculare, dar si in vindecarea arsurilor sau a ranilor. Ceaiul verde, un alt ingredient miraculos pentru sanatate, este indicat in ameliorarea starilor de depresie, fiind un tonic al sistemului nervos, dar si pentru detoxifierea sau energizarea organismului in starile de oboseala cronica. Ceaiul verde este bogat in antioxidanti, are proprietati diuretice si de reglare a metabolismului. 5-hidroxitriptofan (5-HTP) este o substanta prezenta in organismul fiecarei persoane, fiind precursorul direct al serotoninei, asa numite „hormonul fericirii”. 5-hidroxitriptofan contribuie la reducerea poftei de mancare, si in special a poftei de dulce. Carenta de 5-hidroxitriptofan poate favoriza aparitia de stres, dificultati de concentrare si memorare. Atat bromelaina, cat si ceaiul verde si 5-hidroxitriptofan sunt elemente ce alcatuiesc suplimentul alimentar 5 HTP slabire (60 CPS), un produs ce asigura o slabire sanatoasa, progresiva, eficienta si de durata. 5 HTP slabire reduce pofta de mancare, este un bun antioxidant si stimuleaza arderea grasimilor, transformandu-le pe acestea in energie. 5 HTP slabire asigura digestie optima a alimentelor, fiind indicat in cure de slabire, obezitate sau pofta de mancare exagerata.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar cu 5 HTP

Datorita compozitiei complexe si bine alese, produsul 5-HTP Slabire asigura o slabire sanatoasa, progresiva, eficienta si de durata. 5 HTP slabire reduce imediat pofta de mancare (in special pofta de dulciuri), este antioxidant, tonic, hipolipemiant, stimuleaza arderea grasimilor pentru a produce energie, asigura digestia corecta a alimentelor si transformarea lor in nutrientii si energia necesare organismului, este diuretic si anticelulitic.

5 HTP slabire recomandat ca adjuvant in:

  • cura de slabire, obezitate, pofta de mancare exagerata.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar cu 5 HTP

  • 5-hidroxitriptofan (5-HTP - Extract de Griffonia simplicifolia) - 102 mg;
  • Extract din frunze de ceai verde (Camellia sinensis) - 68 mg;
  • Acetil-L-Carnitina - 68 mg;
  • Bromelaina (Extract de Ananas - Ananas comosus) - 102 mg.

5-hidroxitriptofan- ul (5-HTP) este precursorul direct al serotoninei, supranumita si neurotransmitatorul encefalic al fericirii, care joaca un rol foarte important in senzatia de pofta de mancare. Suplimentarea dietei noastre cu 5-HTP produce o reducere imediata a poftei de mancare si in special a poftei de dulciuri. 5-HTP are si proprietati calmante, antidepresive si asigura un somn linistit.

Extractul de ceai verde are proprietati antioxidante, de neutralizare a radicalilor liberi si de protectie a celulelor organismului de actiunea nociva a acestora, dar si proprietati tonice, diuretice, de reglare a metabolismului lipidelor, hipolipemiante.

Continutul in theina are efect benefic asupra sistemului nervos care este suprasolicitat in cura de slabire, reducand starile de oboseala.

Are capacitatea de a dizolva grasimile, iar prin continutul de acid tanic stopeaza absorbtia acizilor grasi si a colesterolului. Acetil-L-Carnitina este unul dintre elementele esentiale ale metabolismului energetic. Aceasta faciliteaza scaderea in greutate prin stimularea arderii grasimilor pentru a produce energie, ea asigura transportul grasimilor in mitocondrii unde sunt arse.

Acest efect are loc mai intens daca este insotit de activitate fizica sustinuta. Acetil-L-Carnitina are si un efect benefic la nivelul utilizarii oxigenului in muschi, reducand acumularea acidului lactic in acestia.

Bromelaina este una dintre enzimele vegetale care asigura digestia alimentelor si transformarea lor in nutrientii si energia necesara organismului, mentinand tractul digestiv in stare optima de functionare. Are si proprietati diuretice, anticelulitice, inhiband depunerea de grasimi in organism.

Modul de administrare al suplimentului alimentar cu 5 HTP

  • Adulti: doza medie recomandata este de 2 capsule 5 HTP slabire pe zi, dimineata si seara, inainte de masa.
  • Doza maxima este de 3 capsule pe zi, cate una inaintea fiecarei dintre cele 3 mese principale ale zilei.
  • Se vor face 3 cure repetate de cate 45 de zile cu pauze de o saptamana intre cure.
  • Nu se administreaza femeilor insarcinate si celor care alapteaza.
Producator:
Hypericum