Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Salvati 11%
Acai SE antioxidant 60 capsule vegetale Secom

Acai SE antioxidant 60 capsule vegetale Secom

Lista de prețuri: 73.00 Ron  
70.85 Ron
(70.85 Ron pret cu TVA) câștigați: 8.00 Ron (11%)
ntv1140
În stoc
+

Descriere amanuntita a capsulelor Acai SE cu antioxidanti naturali

Acai SE este un supliment natural nutritiv recomandat persoanelor care urmeaza o dieta vegetariana sau vegana. Fructele de acai, un plamier ce creste in padurile amazoniene, sunt considerate „superfructe”, deoarece au o foarte mare capacitate antioxidanta. Suplimentul nutritiv Acai SE are rolul de a proteja structura ADN-ului, a fluiditatii membranelor celulare, crescand astfel capacitatea antioxidanta a organismului. Un efect benefic in cazul persoanelor care urmeaza o dieta vegetariana sau vegana este faptul ca produsul naturist inlatura senzatia de foame, datorita indicelui glicemic scazut. Consumat pe o perioada indelungata de timp, suplimentul Acai SE are puterea de a proteja si de a reduce inflamatiile de pe peretele vascular. 

 

Actiunile benefice ale capsulelor Acai SE cu antioxidanti naturali

Avantaje:

  • extract standardizat din açai, 520mg/capsula;
  • garantat 10% polifenoli;
  • capsule vegetale, recomandate în dietele vegetariene/vegane.

Acai (Euterpe oleracea) este un palmier care creste in padurile amazoniene.

Fructele de acai sunt considerate superfructe datorita capacitatii antioxidante, avand valoare ORAC (Capacitatea de Absorbtie a Radicalilor liberi de Oxigen) de 5.500 unitati/100g. Pentru comparatie, coacazele au valoare ORAC de 2.300 unitati/100g.

Contribuie la:

  • protejarea structurii ADN-ului, fluiditatii si permeabilitatii membranelor celulare: creste capacitatea antioxidanta a organismului;
  • reducerea senzatiei de foame datorita indicelui glicemic scazut;
  • protejarea sistemului vascular: reduce inflamatiile endoteliului vascular si peroxidarea LDL in peretele vascular.

 

Ingredientele incluse in compozitia capsulelor Acai SE cu antioxidanti naturali

Per 2 capsule

Açai - 1040 mg (Euterpe oleracea)(extract standardizat din fruct, garantat 10% polifenoli).

Prezentare: 60 capsule vegetale (Vcaps).

 

Modul de administrare al capsulelor Acai SE cu antioxidanti naturali

Cate 2 capsule de 1-2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Profita de avantajele unor antioxidanti naturali

Corpul nostru este ca un mecanism complex, care functioneaza la randament maxim zi de zi daca este intretinut corespunzator. Trebuie sa ne asiguram ca nu apar schimbari la nivelul organelor noastre si la primul semn de afectiune trebuie sa ne adresam medicului. Este mult mai bine sa prevenim o problema decat sa aflam prea tarziu despre ea si sa ne luptam pentru a o vindeca.

Organismul nostru este insa conceput pentru a se putea apara singur impotriva anumitor riscuri si din acest motiv el produce un arsenal de antioxidanti naturali. Cu toate acestea, productia interna a corpului de antioxidanti nu este suficienta pentru a putea neutraliza reactiile nocive ale radicalilor liberi. Din acest motiv, pentru a lupta contra stresului oxidativ trebuie sa ajutam organismul cu un supliment naturist cu antioxidanti naturali.

Un astfel de supliment cu antioxidanti naturali este si suplimentul Acai, care contine vitamine. Rolul sau este de a reduce stresul oxidativ din celulule, contribuind la imbunatatirea starii noastre de sanatate.

Suplimentul nutritiv contine antioxidanti naturali puternici, care contribuie la fortificarea corpului, care poate fi vulnerabil in fata afectiunilor din cauza stresului oxidativ. Administrarea capsulelor gelatinoase moi cu antioxidanti naturali are rolul de a proteja organismul prin incetinirea divizarii anormale a celulor, asa cum se intampla, de exemplu, in cazul cancerului. Este foarte important sa va feriti de rezultatele nefaste ale stresului oxidativ, care se pot manifesta prin boli autoimune, imbatranire precoce, inflamatii in organism sau chiar cancer.

Cura cu antioxidanti naturali poate fi administrata si de persoanele care urmeaza sa faca o operatie chirurgicala, dar si dupa, pentru refacere. Suplimentul Acai cu antioxidanti naturali ne ajuta sa fim mai relaxati si sa reducem stresul oxidativ. Trebuie sa invatam cum sa prevenim recidiva, tinandu-ne departe de stresul mental si emotional, dar si de un stil de viata dezechilibrat.

Dupa cura cu suplimentul Acai SE cu antioxidanti naturali, organismul nostru trebuie ajutat in continuare sa se apere singur printr-o crestere a antioxidantilor consumati alimentar, prin mancarea regulata a fructelor si legumelor proaspete. O dieta care include multe fructe si legume poate preveni inrautatirea starii celulelor cauzata de radicalii liberi.

Asadar, puteti profita de avantajele acestor antioxidanti naturali, iar organismul va fi mai sanatos si mai puternic.

Producator:
Secom

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie