Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ceai de Iasomie remediu in cura de slabire, surmenaj, febra 100 doze Naturalia Diet preturi ieftine

Ceai de Iasomie remediu in cura de slabire, surmenaj, febra 100 doze Naturalia Diet

 
7.96 Ron
(7.96 Ron pret cu TVA)
ntv4793
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar cu ceai de iasomie pentru febra

Ceai de Iasomie (100 DZ) este un remediu naturist recomandat ca adjuvant in curele de slabire, stari de surmenaj, febra sau convalescenta, dar si in cazul hipoaciditatii gastrice. Bogat in vitamine esentiale organismului, ceaiul naturist obtinut din frunzele si florile iasomiei ajuta la combaterea cefaleei si a migrenei, sustinand sistemul nervos in perioadele solicitante si contribuind totodata la indepartarea stresului si a depresiilor. Ceai de Iasomie contribuie la accelerarea metabolismului, fiind indicat cu succes persoanelor care vor sa slabeasca, la fel ca si ceaiul verde, insa, spre deosebire de acesta, cel de iasomie nu este energizant, ci calmeaza si regleaza circultia sangelui in corp. Ceaiul de Iasomie stimuleaza relaxarea generala a organismului si, pe langa aroma placuta, are un efect calmant si relaxant general.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar cu ceai de iasomie febra

Ceai de Iasomie se recomanda ca adjuvant in curele de slabire, in surmenaj, febra, convalescenta, precum si in hipoaciditatea gastrica. Ajuta la combaterea cefaleei si migrenei, scade febra, regleaza fluxul menstrual, combate leucorea si accelereaza metabolismul. Ceaiul de iasomie este recomandat persoanelor care vor sa slabeasca deoarece ajuta la accelerarea metabolismul.

Ceai de Iasomie, desi nu este energizant, ca ceaiul verde, acesta calmeaza si regleaza circulatia sangelui. La fel ca si ceaiul verde (cunoscut pentru efectele sale benefice), si ceaiul de iasomie a aparut tot in China. Daca ceaiul verde era consumat in general primavara si vara, ceaiul de iasomie tinea de anotimpurile reci. Unele persoane combina aceste ceaiuri pentru un efect mai puternic asupra metabolismului, insa astfel se pot pierde o parte din proprietatile energizante ale ceaiului verde.

Ceai de Iasomie regleaza tensiunea arteriala, creste aciditatea gastrica, provoaca transpiratia datorita continutului ridicat de acid salicilic. Ceai de Iasomie are o aroma placuta si este relaxant, calmant general, revitalizant. Datorita efectului sau calmant, ceaiul de iasomie indeparteaza migrenele stimuland relaxarea generala a organismului. Astfel ajuta la indepartarea stresului, fiind de marea ajutor mai ales pentru persoanele depresive.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar cu ceai de iasomie pentru febra

  • Iasomie, frunze si flori.
  • Contine multe vitamine necesare corpului uman.

 

Modul de administrare a suplimentului alimentar cu ceai de iasomie febra

  • 2 lingurite de planta (frunze si flori sau numai flori) la o cana de apa clocotita.
  • Se beau doua astfel de preparate pe zi.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie