Contact rapid! 0733.365.765

Filtre

Pret
Ron  –  Ron
  • 5Ron
  • 34Ron
Producator

Facebook

Ultimele Comentarii

Prezervative

Prezervativele constituie o metoda de contraceptie, in comert existand atat prezervative pentru barbati, cat si pentru femei. Prezervativele pentru barbati imbraca penisul in scopul impiedicarii patrunderii spermei in corpul partenerei sexuale. Prezervativul feminin este o punga lubrifiata din plastic sau latex sintetic, cu textura moale si subtire, care se introduce in interiorul vaginului in timpul actului sexual. Acesta actioneaza la fel ca prevervativele masculine, fiind o bariera in calea spermei, prevenind astfel o sarcina nedorita. Pe langa rolul de prevenire a conceperii unui copil pe care il au, prezervativele sunt menite sa protejeze ambii parteneri de transmiterea unor boli sexuale sau a unor diverse infectii transmisibile.

40.40 Ron (40.40 Ron pret cu TVA)

Durex Arouser sunt prezervative special concepute pentru a creste placerea ambilor parteneri. Acestea beneficiaza de nervuri speciale pentru a spori placerea. Sunt confectionate din cauciuc natural (latex), cu rezervor, iar ca si culoare acestea se prezinta in culoarea coral. Sunt lubrifiate pentru ca tu sa nu mai ai nicio grija, iar placerea sa vina de la sine.


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Prezervativele Entran Safe 3 in 1 sunt perfecte in orice fel de imprejurare. Au forma anatomica, striatii, precum si puncte iesite in relief. Toate astea pentru a spori placerea in clipele cele mai fierbinti alaturi de partener. Prezervativele Entran Safe 3 in 1 vor spori placerea si te vor tine departe de probleme.


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Prezervativele Entran Safe Clasic sunt fabricate din latex si sunt lubrifiate astfel incat placerea sa atinga cote maxime. Acestea au forma anatomica, sunt foarte usor de aplicat si ofera o extra-protectie. In acelasi timp ofera senzatii naturale, iar placerea va fi in rolul principal in absolut orice fel de imprejurare. 


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Prezervativele Entran Natural Feel ofera o placere naturala in timpul actului sexual atat tie, cat si partenerului. Spre deosebire de prezervativele clasice, acestea au un concept unic, pentru a oferi o senzatie naturala. In acelasi timp ofera acelasi grad de siguranta ca un prezervativ obisnuit.


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Prezervativele Entran Passion sunt special concepute pentru a oferi o protectie extra-safe in timpul contactului sexual, dar si pentru a crea momente seducatoare. Pe langa sporirea placerii, prezervativele Entran Passion vor oferi siguranta de care ambii parteneri au nevoie impotriva bolilor cu transmitere sexuala.


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Printre cele mai apreciate prezervative sunt cele Entran Pleasure, datorita conceptului lor deosebit. Acestea, spre deosebire de prezervativele clasice, prezinta nervuri speciale pentru a spori placerea. Majoritatea cuplurilor prefera prezervativele cu nervuri Entran pentru a favoriza atingerea punctului culminant.


6.01 Ron (6.01 Ron pret cu TVA)

Cea mai recomandata si folosita metoda de protectie impotriva bolilor cu transmitere sexuala precum si impotriva unei sarcini nedorite este reprezentata de prezervative. Acestea ofera cel mai mare grad de protectie si vor fi mereu un element ce va aduce un plus de placere in orice imprejurare.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative cu striatii Durex Excite Me (3 BUC) sunt recomandate ca metode de contraceptie ideale in timpul actului sexual. Ambalate individual si avand o textura stimulatoare cu puncte in relief, prezervative cu striatii Durex Excite Me sunt realizate din latex, sunt transparente si usor lubrifiate, pentru senzatii mai placute.


16.03 Ron (16.03 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Mutual Pleasure (3 BUC) sunt prezervative cu striatii care se pun pe organul sexual masculin, dar care confera placere atat barbatului, cat si femeii, intrucat prezinta nervuri si puncte in relief, texturi care amplifica placerea fizica si stimuleaza partenera sexuala.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative cu striatii Durex Pleasure Me (3 BUC) sunt ideale atat pentru a preveni transmiterea bolilor sexuale, cat si pentru a impiedica fecundarea, prevenind astfel riscul aparitiei unei sarcini nedorite. Mai mult de atat, prezervative cu striatii Durex Pleasure Me au ca scop imbunatatirea calitatii actului sexual, oferind o stimulare maxima pentru ambii parteneri.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative cu striatii Durex Tickle Me (3 BUC), create de Durex, sunt ideale atat ca metoda de contraceptie, cat si pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuala, insa pot fi un factor de imbunatatire a actului sexual. Acest lucru este posibil datorita prezentei nervurilor pe care le au prezervativele din aceasta gama, destinate stimularii suplimentare a ambilor parteneri.


11.70 Ron (11.70 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Be Close (4 BUC) sunt special create pentru a intruni toate standardele calitative, oferind siguranta pentru o viata sexuala fara griji. Transparente, cu o textura putin mai groasa si lubrifiate suplimentar, prezervative Durex Be Close sunt realizate dupa o forma „easy-on”, adica sunt modelate pentru a fi mai usor de pus.


11.70 Ron (11.70 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Classic (3 BUC) sunt special create pentru a oferi protectia de care are nevoie orice persoana timpul unui act sexual, pentru prevenirea unei sarcini nedorite sau a contactarii unor boli cu transmitere sexuala. Usor lubrifiate pentru senzatii placute, prezervative Durex Classic sunt usor de folosit, datorita conceptului „easy-on” dupa care sunt realizate.


36.44 Ron (36.44 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Elite (12 BUC) sunt transparente, lubrifiate suplimentar si usor de folosit. Datorita formei easy-on dupa care sunt create, prezervative Durex Elite se pun usor pe organul sexual masculin si asigura confort si siguranta pe toata durata actului sexual.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Extended Pleasure (3 BUC) au un diametru de 56 mm, sunt realizate din cauciuc natural, transparente si usor de utilizat. Datorita lubrifiantului special pe care il contin, prezervative Durex Extended Pleasure asigura o placere prelungita in timpul actului sexual.


39.56 Ron (39.56 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Extra Safe (12 BUC) ofera cea mai buna protectie pentru evitarea unei sarcini nedorite in timpul actului sexual, dar si pentru protejarea partenerilor de contactare unor boli cu transmitre sexuala. Realizate din cauciuc natural si lubrefiate suplimentar pentru a oferi mai mult confort, prezervative Durex Extra Safe sunt usor de aplicat si au un diametru nominal de 56 mm.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Feel Intimate (3 BUC) sunt realizate din latex, transparente si lubrifiate, avand scopul de a oferi placere ambilor parteneri in timpul actului sexual. Prezervative Durex Feel Intimate nu prezinta risc de rupere in interiorul vaginului, datorita lubrifierii suplimentare pe care o au, sunt usor de pus pe organul sexual masculin si au un diametru nominal de 56 mm.


11.59 Ron (11.59 Ron pret cu TVA)
Durex

Durex Feel Thin (3 BUC) sunt prezervative subtiri care ofera o sensibilitate mai mare si, deci, imbunatatesc calitatea actului sexual. Realizate din cauciuc natural, prezervative Durex Feel Thin sunt transparente, lubrifiate si cu rezervor, au o forma dreapta si sunt testate dermatologic.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Feel Ultra Thin (3 BUC) ofera senzatii cat mai intense, datorita materialului din cauciuc natural subtire pe care il au. Desi sunt cu 20 la suta mai subtiri decat prezervativele standard din latex, cele din gama Durex Feel Ultra Thin ofera aceeasi siguranta si protectie in timpul actului sexual. Prezervative Durex Feel Ultra Thin au diametrul de 52 mm, o forma dreapta si sunt usor de utilizat.


18.96 Ron (18.96 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Love Box Feeling (3 BUC) sunt prezervative cu diametrul nominal de 56 mm, transparente, din latex, usor de folosit. Prezervative Durex Love Box Feeling sunt ultrafine, cu lubrifiere suplimentara, fapt ce asigura o placere crescuta in timpul actului sexual. Durex Love Box Feeling au o forma anatomica, nu prezinta risc de rupere si se folosesc o singura data.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervativele Durex Performa (3 BUC) sunt lubrifiate cu benzocaina, un lubrifiant special, pentru intarzierea ejacularii, prelungeste excitarea si in mod evident si actul sexual, imbunatatind viata sexuala de cuplu a ambilor parteneri. Transparente si disponibile in diametrul de 52 mm sau 56 mm, prezervativele Durex Performa il ajuta pe barbat pentru intarzierea ejacularii, oferind o placere mai lunga si mai persistenta.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Durex Pleasure Max (3 BUC) sunt prezervative din latex, transparente si sigure impotriva ruperii, confortabil de purtat si care ofera stimulare ambilor parteneri in timpul unui contact sexual. Stimularea se datoreaza faptului ca aceste prezervative Durex Pleasure Max prezinta pe suprafata lor nu mai putin de 29 de striatii si 342 de puncte in relief, plasate intr-un mod unic si care au scopul de a intensifica senzatiile si simturile ambilor parteneri de cuplu.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Select (3 BUC) sunt colorate si jucause ce au scopul de a „condimenta” viata sexuala a partenerilor. Disponibile intr-o varietate de arome, de capsuni, portocale, banane sau kiwi, prezervative Durex Select sunt usor de folosit, au un gust si un miros aromat si fructat, conferind nu in ultimul rand incredere si siguranta celor care le folosesc.


12.27 Ron (12.27 Ron pret cu TVA)
Durex

Prezervative Durex Taste Me (3 BUC) sunt o metoda de contraceptie ce ofera siguranta si incredere partenerilor de cuplu, prevenind riscul unei sarcini nedorite, precum si cel al transmiterii unor boli sexuale. Disponibile intr-o diversitate de arome de banane, portocale, mere si capsuni, prezervative Durex Taste Me sunt indicate atat pentru sexul vaginal, cat si pentru sexul oral, avand avantajul ca nu prezinta mirosul specific de latex.