Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Phyto Love - pentru erectii puternice si potenta maxima Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Phyto Love - pentru erectii puternice si potenta maxima Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living

 
103.99 Ron
(103.99 Ron pret cu TVA)
ntv6490
În stoc
+

Phyto Love - pentru erectii puternice descriere amanuntita a produsului

Datorita amestecului de plante si fructe alese, cu proprietati energizante si vasodilatatoare, pe care il contine, suplimentul Phyto Love – pentru erectii puternice si potenta maxima Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living va imbunatati performantele sexuale ale oricarui barbat! Extractul de pulbere de fructe Schizandra pe care il contine acest supliment, contribuie la cresterea tonusului general al organismului si, mai cu seama la cresterea performantelor sexuale. Extractul de schinduf, regasit si el in componenta remediului naturist Phyto Love – pentru erectii puternice si potenta maxima Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living, ajuta la stimularea apetitului sexual si la prevenirea sterilitatii. Suplimentul Phyto Love mai contine si pulbere de radacina de maca, un alt afrodisiac puternic, precum si extract de floarea pasiunii – planta cu efect sedativ care indeparteaza stresul si starile de nervozitate.

Cod: ntv6490

Phyto Love - pentru erectii puternice descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/capsula:
  • amestec de pulbere de fructe (pulbere de fructe Emblica, pulbere de fructe Schizandra, extract de schinduf), amestec de pulbere de plante si amestec de extract de plante (pulbere de radacina de caprioara, extract de Tribulus terrestris, extract de Suma,  pulbere de radacina de maca, extract de ginseng, extract de Horny Goat, pulbere de foti, extract de floarea pasiunii, extract de patrunjel, extract de radacina de yam, extract de spanac), amestec de vitamine (vitamina E, vitamina B3, acid pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, beta-caroten, biotina, vitamina B12), amestec de minerale (citrat de magneziu, gluconat de zinc, gluconat de cupru, clorura de crom, selenat de sodiu, molibdat de sodiu), coenzima Q10, stearat de magneziu, HPMC.

Continut: 60 de capsule.

Phyto Love - pentru erectii puternice descrierea modului de administrare

  • Doza zilnica recomandata: 4 capsule zilnic.
  • Nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Ele nu ar trebui sa fie utilizate ca inlocuitor pentru un regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici.

In ceea ce priveste declaratiile cu privire la efectele vitaminelor si mineralelor, facem referire la formulari aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA"). In ceea ce priveste beneficiile secundare ale plantelor, fructelor, boabelor, ierburilor facem referire la cea mai recenta literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie