0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Save 15%

PoteMax - potenta unui tanar, erectie ferma 60 capsule HIO

List price: 199.00 Ron  
185.30 Ron
(185.30 Ron inc tax) You save: 29.00 Ron (15%)
ntv667
In stock
+
Add to wish list

PoteMax - potenta unui tanar, erectie ferma 60 capsule HIO


PoteMax este un fortifiant, din substante naturale, reduce impulsivitatea, dilata vasele sanguine si elimina stresul, produce o excitatie sexuala indelungata. Are un efect pozitiv asupra potentialului masculin si produce pletorie la nivelul abdomenului. Nu are efecte nocive sau secundare, putand fi administrat si de persoana care sufera de diabet, bolnavi cu tulburari cardiovasculare, sau se afla in stare de postinfarct, fumatori.


Erectii puternice, ferme si de lunga durata multumita tratamentului PoteMax. 

PoteMax este un produs 100% natural, nu creaza dependenta. Se poate lua de oricine, la orice varsta, chiar si de persoane cu probleme de inima, hipertensiune, sau cei care sufera de diabet. 

Nu are contraindicatii si nici efecte secundare. 

Tratament cu rezultate care se mentin pe termen lung - minim 6 luni dupa terminarea tratamentului. 

Cutia contine 60 capsule, se administreaza zilnic 2x1 capsule.

Daca vreti sa faceti ca intreg pamantul sa tremure, trebuie mai intai sa aduceti penisul dumneavoastra in erectie si sa-l mentineti asa. Exact in acest punct va ajuta ingredientele din PoteMax sa va atingeti potentialul maxim.

Spre deosebire de promisiunile celorlalte produse pentru cresterea virilitatii prin ridicarea nivelului de testosteron si marirea fluxului sanguin, PoteMax combate stresul si nervozitatea care impiedica producerea unei erectii tari. Printr-o combinatie puternica de aminoacizi si extracte naturale pentru marirea libidoului, precum cnidium monnieri si yohimbe, PoteMax mentine nivelul hormonilor, maximizand fermitatea erectiei.

PoteMax este un fortifiant creat din substante naturale, care reduce impulsivitatea, elimina cu succes stresul si dilata vasele sanguine. Acesta produce pletora la nivelul abdomenului si are un efect pozitiv asupra potentialului sexual masculin, deoarece faciliteaza excitatia erotica indelungata.

Motive sa folositi PoteMax:

•Erectii puternice, ferme si de lunga durata;

•Nu are contraindicatii si nici efecte secundare;

•Tratament cu rezultate care se mentin pe termen lung – minimum 6 luni dupa terminarea curei.

Spre deosebire de alte produse similare, PoteMAx intareste potenta sexuala masculina pe termen lung. Acesta nu este un medicament pentru uz ocazional. Urmand un tratament cu PoteMAx – de aproximativ doua luni –, puteti avea chiar sute de erectii normale.

Este capabil sa inlature tulburarile de potenta mai mari sau mai mici.

 Poate reinnoi sau intari performanta sexuala.

 Este capabil sa elimine problemele de circulatie cauzate de stres si de stilul de viata alert, ajutand la pastrarea rezistentei fizice. 

 Poate produce din nou potenta. 

 Nu are contraindicatii si nici efecte secundare.

 

DE CE POTEMAX?

•PoteMax poate fi administrat si fumatorilor sau bolnavilor cu tulburari cardio-vasculare.

•Nu are efecte nocive, sau efecte secundare, poate fi administrat si de catre persoane care sufera de diabet, hipertensiune, sau se afla in stare de postinfarct.

•PoteMax este un produs numai din plante medicinale, nu contine nici un fel de hormoni.


No posts found

Write a review