0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Tinctura de Telina tratament impotenta, frigiditate, amenoree 50 ml Dacia Plant preturi ieftine

Tinctura de Telina tratament impotenta, frigiditate, amenoree 50 ml Dacia Plant

 
9.52 Ron
(9.52 Ron inc tax)
ntv6221
In stock
+
Add to wish list

Tinctura de Telina tratament impotenta - descriere amanuntita a produsului

Tinctura de Telina (50 ml) de la Dacia Plant are vaste intrebuintari, atat interne, cat si externe, fiind un remediu naturist care face minuni pentru sanatatea organismului uman. Administrata pe cale interna, Tinctura de Telina ajuta la stimularea functiei sexuale, avand o actiune afrodisiaca si tonica asupra sistemului nervos central si asupra glandelor suprarenale si gonadelor. Datorita acestor efecte pe care le produce in organism, Tinctura de Telina este un remediu naturist eficient pentru tratarea impotentei si a frigiditatii masculine si feminine. In plus, solutia hidroalcoolica din telina este benefica pentru reglarea menstruatiei la femei, fiind un adjuvant excelent in amenoree si hipomenoree. Tinctura de Telina mai poate fi administrata pe cale orala in scopul alungarii starilor de stres si surmenaj, dar si pentru ameliorarea digestiei. Extern, aceasta solutie naturista se recomanda pentru refacerea pigmentatiei normale ale pielii.

Tinctura de Telina tratament impotenta - descrierea actiunilor benefice

Tinctura de Telina este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina proaspata a plantei Apium graveolens, aceasta fiind utilizata in medicina traditionala datorita proprietatilor afrodisiace si tonice la nivelul gonadelor. Dintre produsele vegetale administrate pe cale orala, solutiile hidroalcoolice sunt cel mai usor asimilate de catre organism, efectul aparand la scurt timp.

Tinctura de Telina actiuni majore:
 • Intern: Produce stimularea functiei sexuale, afrodisiaca, tonica asupra sistemului nervos central, glandelor suprarenale si gonadelor, emenagoga, galactogoga, ocitocica.

Tinctura de Telina alte actiuni:
 • Intern: Drenoare hepatica, stomahica, diuretica, diaforetica, depurativa, carminativa, antiseptica, hipoglicemianta si hipotensoare usoara, antipiretica si slab vermifuga;
 • Extern: Cicatrizanta, ajuta la refacerea pigmentatiei normale a pielii (administrata atat in uz intern, cat si in uz extern).

Tinctura de Telina indicatii majore:
 • Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: impotenta, frigiditate, amenoree, hipomenoree, sindrom premenstrual.

Tinctura de Telina alte indicatii:
 • Intern: Se utilizeaza ca adjuvant in: edeme, guta, astenie, convalescenta, surmenaj, stres, anorexie, digestie lenta, meteorism (balonare), colecistite, diabet zaharat, obezitate, febra intermitenta, vitiligo (pigmentare anormala a pielii);
 • Extern: Se utilizeaza ca adjuvant in: rani superficiale, vitiligo.

Tinctura de Telina tratament impotenta - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Plante: telina (Apium graveolens)-radix (44%);
 • Solventi: apa, alcool etilic 40% vol.;
 • Raport planta/alcool etilic – 1:2;
 • Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.

Tinctura de Telina tratament impotenta - descrierea modului de utilizare

Intern:
 • Adulti: cate o lingurita de tinctura diluata in 100 ml de apa (jumatate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Extern:
 • in cazul ranilor superficiale se fac tamponari cu solutia diluata, obtinuta prin adaugarea unei lingurite de tinctura la 100 ml de apa (jumatate de pahar);
 • in vitiligo se aplica sub forma de comprese cu tinctura de telina. Inaintea administrarii produsului se recomanda ca, persoanele care au o piele sensibila, sa aplice o crema cu extract de plante, argila sau rasina.

Contraindicatii:
 • Datorita continutului de alcool nu se recomanda administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica, sarcina si alaptare.
 • Alergie la telina, tratamente care nu permit consumul de alcool.

Precautii:
 • Se administreaza cu prudenta la persoanele cu gastrita hiperacida si ulcer gastric si duodenal (datorita continutului in alcool, poate creste aciditatea gastrica.
Producator:
Dacia Plant

No posts found

Write a review