Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Acai Plus 400mg cu extract de ceai verde si vitamina C 60 capsule Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Acai Plus 400mg cu extract de ceai verde si vitamina C 60 capsule Nutritiv Healthy Living

 
68.67 Ron
(68.67 Ron pret cu TVA)
ntv6426
În stoc
+

Acai Plus 400mg - descriere amanuntita a produsului

Fructele de acai originare din padurile amazoniene, sunt utilizate de brazilieni de sute de ani pentru proprietatile sale antioxidante de exceptie. In raport cu alte fructe, s-a constatat ca fructul de acai este de peste 30 de ori mai antioxidant decat citricele si ca poate ajuta sistemul imunitar de 10 ori mai mult decat alte fructe precum merele sau fructele de padure.

Importanta cunoasterii beneficiilor fructelor de acai, este cu atat mai mare cu cat o majoritate zdrobitoare din populatie nu ajunge sa consume cel putin 50% din doza zilnica necesara de antioxidanti pentru combaterea radicalilor liberi, bolilor si procesului de imbatranire.

Sunt recomandate sportivilor pentru efectele sale energizante si nutritive. Fiind unul dintre cele mai sanatoase fructe, prezinta o multitudine de beneficii pentru sanatate. Deoarece contine o doza mare de antocianina, fructul de acai este recomandat pentru imbunatatirea sanatatii inimii, diminueaza colesterolul, imbunatateste circulatia sangelui. Poate fi folosit cu incredere in curele de slabire, pentru combaterea infectiilor virale, pentru ingrijirea pielii. Un avantaj esential in utilizarea fructelor de acai il reprezinta capacitatea de prevenire a cancerului – datorata de cantitate mare de vitamina C din continutul fructului. Extractul de ceai verde confera o mai mare eficienta in combaterea afectiunilor cardiovasculare, reglarea metabolismului, prevenirea oboselii si functionarea mai buna a ficatului si rinichilor.

Acai Plus 400mg - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Continut: 60 capsule.

Ingrediente/capsula:
  • Pulbere de boabe de Acai (400 mg), materialul capsulei: celuloza, extract de ceai verde (40 mg), vitamina C (12 mg), amidon de porumb.

Acai Plus 400mg - descrierea modului de administrare

  • Doza recomandata: 3 capsule pe zi.
  • Va rugam sa retineti: nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Acestea nu ar trebui sa fie utilizate ca un inlocuitor pentru o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si care sa nu fie accesibil copiilor mici.
  • In ceea ce priveste afirmatiile despre efectele pe care le au aceste vitamine si minerale, ne raportam la formularile aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA").
  • In ceea ce priveste beneficiile plantelor secundare, fructelor, boabelor, a substantelor din ierburi facem referire la cele mai recente lucrari din literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie