0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Acid folic + Complex de Vitamine B 30 comprimate DoppelHertz

 
16.12 Ron
(16.12 Ron inc tax)
ntv1023
In stock
+
Add to wish list

Descrierea amanuntita a suplimentului cu acid folic

Acid folic + complex de Vitamine B este un produs nutritiv natural recomandat pentru functionarea normala a sistemului nervos si metabolismului energetic. Acidul folic este utilizat pentru prevenirea si tratarea nivelurilor scazute de acid folic din sange (deficit de acid folic), precum si complicatiile sale, inclusiv anemie si incapacitatea intestinului de a absorbi nutrientii in mod corespunzator. Acidul folic este, de asemenea, utilizat pentru colita ulcerativa, boli hepatice si alcoolism. Cunoscute drept complex de Vitamina B, cele opt vitamine B — B1, B2, B3, B5, B6, B7, B9, B12 — joaca un rol important in mentinerea sanatatii. Aceste substante nutritive esentiale ajuta la transformarea alimentelor in energie, inlatura migrenele si promoveaza sanatatea pielii si a parului, prevenind totodata pierderile de memorie. 

Cod: ntv1023

Actiunile benefice ale suplimentului cu acid folic

Important pentru sistemul nervos si metabolismul energetic

Conține Vitaminele B1, B6 si B12, niacina, biotina si acid pantotenic, cu rol important in functionarea normala a sistemului nervos.

Starea de bine a organismului poate fi influentata de diferiti factori. 

Printre acestia se numara miscarea suficienta si o hrana sanatoasa si echilibrata.

Vitaminele B au un rol important in producerea energiei organismului. Caracteristica deosebita a Vitaminelor B este aceea ca functiile lor se intrepatrund asemenea unor roti dintate. Pentru ca acestea sa functioneze la nivel optim in organism, este important ca toate cele 8 vitamine din complexul B sa fie administrate in cantitati suficiente.

În cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor vitamine importante poate fi deficitar.

De asemenea, o mare parte a Vitaminelor B nu poate fi preluata decat in cantitate limitata de catre organism si nu poate fi depozitata mult timp.

În cazul administrarii unei mari cantitati de Vitamina B1, aceasta va fi excretata de catre organism fara a fi utilizata.

Sistemul nervos si metabolism

Ca o componenta a coenzimelor, vitaminele joaca un rol important la “producerea de energie din hrana”, contribuind astfel la schimbul energetic celular la nivelul intregului organism.

Vitamina B1 contribuie la functia cardiaca normala si joaca, impreuna cu Vitaminele B6 si B12, niacina, biotina si acidul pantotenic, un rol important in functionarea normala a sistemului nervos.

Acidul pantotenic sustine capacitatea de efort intelectual.

Neoformarea sangvina si sistemul imunitar

Vitaminele B6 si B12 contribuie la formarea normala a globulelor rosii, responsabile de transportul oxigenului in sange. 

Suplimentar, contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar.

Acidul folic intervine in diviziunea celulara si participa la procesul neoformarii sangvine.

Nivelul homocisteinei

Acidul folic, impreuna cu Vitaminele B6 si B12 contribuie la mentinerea unui nivel normal al homocisteinei. Homocisteina este unprodus intermediar in metabolismul aminoacizilor.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului cu acid folic

Anumite vitamine si minerale (substante nutritive) nu pot fi depozitate de catre organism. Astfel, cantitatile de Vitamina B1 administrate in doze prea mari odata vor fi excretate fara a fi utilizate, urmarea fiind ca in perioadele de solicitare a unor cantitati suplimentare de catre organismul uman, acestea vor fi deficitare. De aceea, se recomanda consumul de fructe si legume in portii divizate pe perioada intregii zile.

Tableta retard special conceputa de catre Doppelherz aktiv functioneaza ca un fel de “depozit de substante nutritive”. Din aceste depozite, substantele valoroase vor fi eliberate pe parcursul mai multor ore si vor sta astfel la dispozitia organismului .

Un comprimat retard de Doppelherz aktiv Acid folic + Complex de Vitamine B corespunde necesarului zilnic pentru toate cele 8 Vitamine B, inclusiv pentru Acidul folic. Aceasta combinatie poate ajuta organismul nostru sa ramana sanatos si rezistent.

Un comprimat contine

600 μg Acid folic, 4,2 mg Vitamina B1, 4,8 mg Vitamina B2, 6 mg Vitamina B6, 3 μg Vitamina B12,18 mg Acid pantotenic, 21,6 mg Niacina, 150 μg Biotina.

1 comprimat corespunde la 0,8 kcal/3,1 kj.

 

Modul de administrare al suplimentului cu acid folic

Mod de administrare 

Se administreaza un comprimat zilnic, in timpul mesei sau imediat dupa aceasta, cu o cantitate suficienta de lichid.

Atentionari:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat si echilibrat si a unui mod de viata sanatos.

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

A se pastra la temperaturi ce nu depasesc 25°C, in ambalajul original.

Ambalaj: 30 comprimate

No posts found

Write a review