Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

DHEA 100MG creste energia, vitalitatea, incetineste procesul de imbatranire 180 capsule BIOVEA

 
218.00 Ron
(218.00 Ron pret cu TVA)
ntv9005
În stoc
+

Descriere supliment DHEA

Unul din elementele esentiale ale corpului uman, ce ajuta la echilibrarea functiilor organismului.

- Niveluluri mai mari de energie si vitalitate

- Viata extinsa si stare de spirit imbunatatita

- Incetineste procesul de imbatranire

- Rezistenta la boli

- Reduce efectele negative ale stresului

- Scade grasimea corporala

- Controlul greutatii

- Regleaza apetitul sexual

Ce este DHEA?

DHEA este un hormon produs de glanda suprarenala, si este cel mai obisnuit stereon din fluxul sanguin uman. Cand suntem tineri, in jur de 7 ani, incepem sa producem acest hormon in mod natural. Nivelurile de sange ajung la cel mai inalt nivel in timpul adolescentei noastre tarzii si incep sa scada in jurul valorii de 25 de ani. Nivelurile DHEA se diminueaza cu o rata de aproximativ 20% pe decada, pana cand ajungem la final, la aproximativ 10% din nivelurile de varf, pana la atingerea varstei de 80 de ani.

Rolul cel mai vital al DHEA, poate fi relatia sa cu cortizolul. DHEA are o relatie inversa cu cortizolul. Cand DHEA este scazuta, nivelurile de cortizol sunt ridicate si vice-versa. Cortizolul este unul din putinii hormoni care creste o data cu varsta. Cortizolul este cunoscut ca provoaca stres, iar atunci cand nivelurile sunt crescute pe perioade mai lungi, multe functii corporale sunt afectate negativ. De exemplu, organismul poate deveni mai rezistent la insulina si pot aparea leziuni ale sistemului endocrin prin deteriorarea hipotalamusului. Mentinerea nivelurilor sanatoase de DHEA, mentin sub control nivelurile de cortizol, poate ajuta la reducerea imbatranirii fizice si la reducerea stresului.

Ce face DHEA?

DHEA este cel mai abundent hormon din sangele uman. Cercetarile au descoperit ca acesta are efecte anti-imbatranire semnificative. Nivelurile DHEA se diminueaza natural pe masura ce oamenii imbatranesc si exista motive intemeiate sa se gandeasca, ca luarea unui supliment DHEA, va poate extinde viata si ajuta laa mentinerea tineretii. In plus, DHEA poate fi un jucator important in imbunatatirea cognitiva.

 

Producator:
Biovea