Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Doppelherz A-Z Retard cu Luteina sursa de substante nutritive 30 capsule Queisser Pharma

Doppelherz A-Z Retard cu Luteina sursa de substante nutritive 30 capsule Queisser Pharma

 
27.25 Ron
(27.25 Ron pret cu TVA)
ntv1353
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Doppelherz A-Z Retard cu Luteina

Doppelherz A-Z Retard cu Luteina este un supliment natural nutritiv care are rolul de a asigura o nutritie echilibrata cu vitamine si minerale, menite sa actioneaze benefic pentru organism, marindu-i rezistenta la efort. De multe ori, alimentatia neechilibrata sau stresul din viata cotidiana sunt factorii care ne scad imunitatea, facandu-ne mai sensibili in fata virusurilor, a bacteriilor sau a infectiilor. Tocmai din aceasta cauza, avem nevoie in permanenta de un numar mare de nutrienti care sa ne echilibreze organismul si sa ne ofere sanatate fizica, dar si psihica. Tabletele Doppelherz A-Z Retard cu Luteina sunt o sursa ideala de substante nutritive pentru persoanele care sunt expuse la stres, eforturi fizice, consuma alcool sau tutun si se expun la raze ultraviolete.
Cod: ntv1353

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Doppelherz A-Z Retard cu Luteina

O nutritie echilibrata cu vitaminele necesare vietii, precum si cu minerale si microelemente este o conditie esentiala pentru starea de bine a organismului si sustinerea capacitatii de efort. Exista elemente de importanta vitala care nu pot fi produse de organism. Din acest motiv, trebuie sa le aducem zilnic prin alimentatie. Daca insa lipseste unul dintre aceste elemente, ar putea fi modificat circuitul normal al multor schimburi de substante. O alimentatie echilibrata, care contine legume, fructe, cereale si produse din lapte, la care se adauga, cu regularitate, si peste, poate acoperi necesarul de substante nutritive.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului nutritiv Doppelherz A-Z Retard cu Luteina

Aportul de vitamine, minerale si microelemente este insuficient in cazul alimentatiei neechilibrate. Anumite vitamine si minerale pot fi depozitate doar in cantitate limitata de catre organism. Printre acestea, se numara si Vitaminele hidrosolubile C, B1, B2 si B6. Asa, de exemplu, o cantitate prea mare de Vitamina C ingerata deodata este excretata fara a putea fi utilizata de catre organism in cazul unei suprasolicitari, cand nevoile organismului sunt crescute. Tabletele Doppelherz aktiv A-Z Retard cu Luteina functioneaza pe baza unui sistem deosebit de fabricatie, asemenea unui "rezervor de substante nutritive", din care acestea sunt eliberate treptat si stau la dispozitia organismului timp de mai multe ore.

Modul de administrare al suplimentului nutritiv Doppelherz A-Z Retard cu Luteina

Se administreaza un comprimat zilnic, dupa masa, cu suficient lichid. In caz de necesitate, comprimatul poate fi injumatatit.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie