Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400 protector celular 40 tablete Queisser Pharma

Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400 protector celular 40 tablete Queisser Pharma

 
41.45 Ron
(41.45 Ron pret cu TVA)
ntv1355
În afara stocului

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400

Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400 este un supliment natural nutritiv care permite functionarea normala a sistemului imunitar si creste rezistenta organismului. Continutul de vitamine C si E din al produsului nutritiv au rolul de a proteja celulele impotriva actiunilor oxidante care distrug organismul, impiedicand actiunea radicalilor liberi. Intrucat aceste vitamine nu pot fi depozitate in cantitati mari in organism, este necesar sa le consumam zilnic, fie printr-o alimentatie echilibrata, fie prin produsele naturiste, pentru a avea aportul necesar de vitamine. Zincul, un alt ingredient pe care suplimentul natural Doppelherz Aktiv Zinc Vitamine E 400 il are in compozitia sa, este un microelement esential pentru sinteza normala de AND si la procesul de diviziune celulara din organism.
Cod: ntv1355

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400

Pentru functionarea normala a sistemului imunitar si pentru protectia celulelor fata de radicalii liberi de oxigen, este necesara o alimentatie corespunzatoare in care sa regasim anumite substante vitale de neinlocuit pentru organism. Deoarece organismul nu poate produce singur Vitamina C, Zinc, Vitamina E, precum si Seleniu si Acid folic, acestea trebuie aduse zilnic din alimentatie. In cazul unei alimentatii neechilibrate, aportul acestor vitamine si microelemente nu este mereu optim. Cu un comprimat retard de la Doppelherz este asigurat aportul zilnic de substante nutritive, care contribuie la mentinerea imunitatii si apararea celulara, pentru multe ore ale zilei. Întrucat corpul nu poate produce singur anumite microelemente, acestea trebuiesc aduse prin aport extern. O alimentatie necorespunzatoare nu acopera aceasta cantitate optima si poate genera dezechilibre. De asemenea, organismul nu poate face depozite in cazul anumitor vitamine si microelemente. In cazul aportului brusc al unei cantitati mari din aceste substante, corpul va folosi doar o parte, restul fiind eliminate. Aportul acestor tipuri de vitamine si microelemente trebuie sa fie suficient, dar oferit treptat, asfel incat sa nu se piarda.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400

• Vitamina C
Contribuie la regenerarea formei reduse a vitaminei E;
Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar;
Contribuie la protejarea celulelor impotriva atacurilor oxidante distrugatoare;
Apartine vitaminelor hidrosolubile, ceea ce inseamna ca organismul nu poate depozita cantitati mari de Vitamina C. De aceea, aceasta vitamina importanta trebuie sa aiba un aport extern constant.
• Microelementul Zinc
Contribuie la sinteza normala de ADN si la procesul de diviziune celulara;
Zincul controleaza activitatea a peste 200 de enzime implicate in importante reactii care au loc la nivel celular.
• Vitamina E si Seleniul
Contribuie la protejarea celulelor impotriva atacurilor oxidante distrugatoare.
• Acidul folic
Contribuie la formarea elementelor figurate ale sangelui si la diviziunea celulara.

Modul de administrare al suplimentului nutritiv Doppelherz Aktiv C Zinc Vitamina E 400

Se administreaza 1 comprimat zilnic, dupa masa, cu suficient lichid, fara a o mesteca. La nevoie, comprimatul poate fi injumatatit.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie