Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Absorbante Noapte 8 bucati efect antimicrobian Biointimo

Absorbante Noapte 8 bucati efect antimicrobian Biointimo

 
11.25 Ron
(11.25 Ron pret cu TVA)
ntv219
În stoc
+

Scurta descriere a produsului Absorbante Noapte 8 bucati efect antimicrobian Biointimo

Aceste absorbante sanitare cu efect hemolitic si antimicrobian, ce contin numai ingrediente naturale, sunt special concepute pentru confortul femeilor, asigurand o buna protectie impotriva bacteriilor nocive, prin distrugerea acestora din sangele menstrual si impiedicarea proliferarii altora. Acestea au higroscopic incorporat, din materiale naturale – extract natural de porumb integrat, care gelatinizeaza orice lichid. Sunt prevazute la mijloc cu o banda anionica fiind totodata confectionat din 7 straturi de bumbac invelite intr-o membrana care permite circulatia aerului.

Efectele absorbantelor sanitare de la Biointimo

Are efect hemolitic atestat prin analize de laborator: absorbantul descompune in mod natural celulele din sangele menstrual si impiedica proliferarea anumitor bacterii nocive din acesta. Prin aceasta protejeaza eficient nu numai lenjeria ci si sanatatea sferei intime a femeii. Datorita efectului higroscopic mai mare decat cel obisnuit, asigura o senzatie uscata mai intensa si neutralizeaza mirosurile neplacute.

Toata noaptea asigura un mediu placut si echilibrat in zonele sensibile. Datorita substantei active anionice incorporate reduce efectul nociv al radicalilor liberi din mediul local. 

Prezentarea produsului Absorbante Noapte 8 bucati efect antimicrobian Biointimo

Biointimo pachet cu 10 Absorbante de noapte

Fiecare pachet contine cate un test rapid pentru determinarea valorii pH-ului secretiei vaginale si pentru autocontrolul permanent.

Producatorul produsului Absorbante Noapte

Vitalinvest, Budapesta

 

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie