Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Tinctura de Coada Soricelului eficienta in metroanexita, chist ovarian, fibrom uterin 50 ml Steaua Divina

Tinctura de Coada Soricelului eficienta in metroanexita, chist ovarian, fibrom uterin 50 ml Steaua Divina

 
10.71 Ron
(10.71 Ron pret cu TVA)
ntv5178
În stoc
+

Descriere amanuntita a produsului Tinctura de coada soricelului

Tinctura de coada soricelului (50 ml) este un produs recomandat ca adjuvant in indigestie, anorexie, gastrita hiperacida, enterocolita si alte tulburari digestive, datorita efectului antiinflamator, antimicrobian, sedativ, depurativ si dezinfectant pe care il are. Tinctura de coada soricelului actioneaza pentru stimularea digestiei, avand o actiune diuretica si carminativa, inlaturand cu succes crampele abdominale si colicile biliare. Astfel, tinctura de coada soricelului poate fi utilizata si de persoanele care sufera de diskinezie biliara, meteorism abdominal, dar si in cazurile de amenoree, dismenoree, chisturi ovariene ori fibroame uterine. Tinctura de coada soricelului actioneaza pentru optimizarea tuturor functiilor organismului la nivel digestiv, respirator si genital, fiind indicata si pentru calmarea tusei, ameliorarea simptomelor astmului bronsic sau a migrenelor. Aplicata extern, tinctura de coada soricelului este bun remediu pentru vindecarea ulceratiilor si crapaturilor pielii, a arsurilor de gradul I sau a degeraturilor.

Actiunile benefice ale produsului Tinctura de coada soricelului

Tinctura de coada soricelului se recomanda ca adjuvant in:

 • Intern: indigestie, anorexie, gastrita hiperacida, enterocolita, diskinezie biliara, crampe abdominale, colici biliare, meteorism, enterocolite, amenoree, dismenoree, metroanexita, chist ovarian, fibrom uterin, metroragii, hemoragii interne, hemoroizi, bronsita, tuse, astm bronsic, migrena, hipertensiune arteriala, febra, parazitoze intestinale, malarie;
 • Extern: ulceratii, crapaturi ale pielii, rani superficiale, arsuri de gradul I, intepaturi de insecte, degeraturi.

Tinctura de coada soricelului este excelent pentru optimizarea functiilor organismului la nivel digestiv, respirator, circulator si genital. Tinctura de coada soricelului este analgezic, antimicrobian, antiinflamator, imunostimulator, antispastic, bronhodilatator, emenagog, expectorant, hemostatic, cicatrizant, hipotensiv, sedativ, colagog-coleretic, depurativ, dezinfectant gastro-intestinal, diuretic, stimuleaza digestia, carminativ, tonic general.

Ingredientele incluse in compozitia produsului Tinctura de coada soricelului

 • Coada soricelului (Achillea millefolium) - varfuri inflorite, alcool etilic, apa distilata.

 

Modul de administrare al produsului Tinctura de coada soricelului

Intern:

 • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 30-40 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa.
 • Copii intre 7 si 14 ani: cate 15-20 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa.
 • La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.
 • La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului.
 • Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de minim 3 luni, administrat impreuna cu produsul Hepatovit capsule (afectiuni hepato-biliare) sau Imunoplant capsule (afectiuni ale aparatului respirator), in functie de afectiunea pentru care se prescrie ca adjuvant.

Extern:

 • se aplica local cu o compresa.

Contraindicatii:

 • Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, sarcina, alaptare, copii mici, alergie la oricare dintre componentele produsului.
 • Precautii la administrare: gastrita hiperacida, ulcer gastric si duodenal.
 • Interactiuni medicamentoase: nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.
Producator:
Steaua Divina