0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C echilibreaza sistemul hormonal feminin Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C echilibreaza sistemul hormonal feminin Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living

 
47.83 Ron
(47.83 Ron inc tax)
ntv6494
In stock
+
Add to wish list

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C - descriere amanuntita a produsului

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C echilibreaza sistemul hormonal feminin Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living este un supliment alimentar recomandat reprezentantelor sexului frumos, avand numeroase indicatii terapeutice pentru tratarea problemelor hormonale. Acest supliment contine un ingredient foarte eficient in reglarea hormonala feminine, si anume fructul Vitex-Agnus-Castus pe care il face planta denumita “mielareaua”. Aceasta planta are capacitate extraordinare de reglare a cicului menstrual la femei si de ameliorare a simptomelor specifice sindromului premenstrual. Astfel, femeile care se confrunta cu stari de balonare, dureri de sani, depresie, iritabilitate, oboseala, insomnia sau cefalee, pot scapa de toate aceste simptome consumand Vitex Agnus Castus plus Vitamina C echilibreaza sistemul hormonal feminin Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living. Suplimentul este eficient si in cazul femeilor aflate la menopauza care resimt bufeuri de caldura, tulburari affective, stari de nervozitate, anxietate si multe alte simptome specifice acestei etape a vietii.

Cod: ntv278

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/capsula:
  • fructe agnus-castus Vitex (350 mg), gelatina cu agent colorant din dioxid de titan, amidon de porumb, saruri de magneziu ale acizilor grasi, vitamina C (80 mg).

Continut: 60 de capsule.

Vitex Agnus Castus plus Vitamina C - descrierea modului de administrare

  • Doza zilnica recomandata: 2 capsule zilnic.
  • Nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Ele nu ar trebui sa fie utilizate ca inlocuitor pentru un regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici.

In ceea ce priveste declaratiile cu privire la efectele vitaminelor si mineralelor, facem referire la formulari aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA"). In ceea ce priveste beneficiile secundare ale plantelor, fructelor, boabelor, ierburilor facem referire la cea mai recenta literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy

No posts found

Write a review