0727.730.785

Categorii

Facebook

 

Ultimele Comentarii

 

Ultimele Comentarii

Mami si Bebe Biosept Capsule tratament enterocolita, raceala 30 capsule Fares preturi ieftine

Mami si Bebe Biosept Capsule tratament enterocolita, raceala 30 capsule Fares

 
14.88 Ron
(14.88 Ron inc tax)
ntv6239
In stock
+
Add to wish list

Mami si Bebe Biosept Capsule - descriere amanuntita a produsului

Mami si Bebe Biosept Capsule de la Fares este un supliment alimentar bio, recomandat pentru combaterea infectiilor respiratorii, a celor digestive si a infectiilor uro-genitale. Efectele antibacteriene, antivirale si antifungice pe care acest produs le manifesta asupra unui spectru larg de germeni patogeni se datoreaza ingredientelor naturiste cu proprietati miraculoase din care este alcatuit Mami si Bebe Biosept Capsule. Unul dintre aceste ingrediente este Lichenul de piatra care, prin continutul de mucigalii pe care il are, ajuta la formarea pe suprafata mucoaselor a unui strat protector, fiind foarte util in calmarea iritatiilor membranelor mucoase ale tubului digestiv si ale tractului respirator. Frunzele de maslin utilizate la prepararea produsului Mami si Bebe Biosept Capsule ajuta la cresterea imunitatii organismului, avand ca efect reducerea numarului microorganismelor potential patogene. Echinacea, tumericul si ghimbirul sunt alte cateva ingrediente minune folosite in componenta produsului Mami si Bebe Biosept Capsule, care intaresc actiunea antiinflamatoare si imunostimulatoare a capsulelor naturise.

Mami si Bebe Biosept Capsule - descrierea actiunilor benefice

Biosept Capsule contribuie la eliminarea microorganismelor potential daunatoare din tractul respirator, digestiv si uro-genital.

Biosept Capsule efect:
 • antibacterian, antiviral si antifungic asupra unui spectru larg de germeni patogeni;
 • antiinflamator;
 • imunostimulent;
 • antifebril;
 • expectorant, emolient.

Biosept Capsule recomandari:
 • infectii si inflamatii respiratorii (raceala, gripa, amigdalita, faringita, bronsita), infectii digestive (enterite, enterocolite), infectii uro-genitale (uretrite, cistite, pielonefrite, anexite).

Sfaturi practice de dieta si til de viata:
 • Evitati consumul de produse lactate, dulciuri cu zahar alb, faina alba, grasimi si prajeli. Consumati alimente hranitoare si usor de digerat: fructe, legume, zarzavaturi, fie sub forma cruda, de suc, fie preparate termic (coapte, fierte, supe calde). Beti multe lichide (ceaiuri, supe, sucuri proaspat stoarse din fructe sau compoturi indulcite cu miere), astfel evitati deshidratarea, ajutati expectoratia prin fluidificarea secretiilor mucoase, imbunatatiti digestia, favorizati diureza si reduceti numarul bacteriilor patogene din urina.

Mami si Bebe Biosept Capsule - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/capsula:
 • lichen de piatra (Lichen Islandicus), extract de frunze de maslin (Oleae folium) standardizat in min. 10% oleuropeina 76 mg, turmeric (Curcumae longae rhizoma), echinacea (Echinaceae herba) 76 mg, rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma).

Lichenul de piatra, cunosut si sub denumirea de muschi de Islanda are o rezistenta extrordinara la conditiile climatice foarte aspre in care creste. Studiile in vitro au aratat ca acidul usnic are si efect de reducere a iritatiilor. Datorita cantitatii mari de mucilagiii din compozitie, care formeaza pe suprafata mucoaselor un strat protector, este foarte util  pentru a calma iritatiile membranelor mucoase ale tubului digestiv si ale tractului respirator, ajutand la inlaturarea disconfortului de la nivelul acestora.

Frunzele de maslin sunt confirmate stiintific prin numeroase studii ca avand efect de reducere a numarului microorganismelor potential patogene. S-a evidentiat eficienta lor asupra germenilor care invadeaza frecvent tractul digestiv, respirator sau urinar. Studiile efectuate au aratat ca oleuropeinele din frunzele de maslin au capacitatea de a patrunde prin invelisul lipoproteic al germenilor. Acestea cresc imunitatea prin stimularea directa a productiei de fagocite.

Turmericul, cunoscut ca un condiment si colorant oriental, sustine eficient reducerea iritatiilor de la nivelul mucoaselor respiratorii, digestive si genito-urinare, si contribuie la eliminarea microorganismelor potential patogene in organism.

Echinacea, recunoscuta pentru proprietatile sale imunostimulatoare, creste rezistenta organismului in diferite stari cu imunitate scazuta prin activarea fagocitozei (procesul de inglobare si digerare a microorganismelor si particulelor straine de catre celulele sistemului imunitar).

Ghimbirul are actiune sudorifica (reduce temperatura corpului prin inducerea transpiratiei),  favorizeaza fluidizarea si eliminarea secretiilor bronsice, contribuie la inhibarea dezvoltarii  microorganismelor potential patogene, reduce senzatia de greata din primul trimestru de sarcina.

Mami si Bebe Biosept Capsule - descrierea modului de administrare

 • 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de masa.
 • Durata unei cure este de 7-15 zile.

Contraindicatii:  
 • hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Efecte secundate si interactiuni:
 • acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Asocieri recomandate:
 • Capsulele Biosept A18 se pot asocia cu cu  capsule Noni cu  Echinaceea-F165, capsule Goji, afine si catina-F167, comprimate Echinacea cu propolis-F170, comprimate Vitaminizant-F154 sau Vitamina C naturala-F164, ceai PlantusinR1/R26, Ceai pulmonar, reteta farm. Farago-R14, sirop Plantusin R8/R9.
 • Pentru sanatatea tractului urinar, capsulele Biosept-A18 se pot asocia cu ceai din Codite de cirese.
Producator:
Fares

No posts found

Write a review