Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

L-Carnitine 300 mg supliment energizant creste rezistenta la efort Med 60 capsule Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

L-Carnitine 500 mg supliment energizant creste rezistenta la efort Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living

 
109.00 Ron
(109.00 Ron pret cu TVA)
ntv6497
În stoc
+

L-Carnitine 500 mg supliment energizant - descriere amanuntita a produsului

L-Carnitine 500 mg supliment energizant creste rezistenta la efort Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living este recomandat persoanelor care practica activitati sportive intense, deoarece are ca rol principal cresterea recuperarii fizicului dupa acestea. Atleticii pot apela cu incredere la un astfel de supliment naturist care contine carnitina, un aminoacid cu efect de transformare a celulelor de grasime in energie. Carnitina nu este benefic doar persoanelor care practica sporturi de performanta, ci si celor care isi doresc sa castige lupta cu kilogramele nedorite. Astfel, produsul L-Carnitine 500 mg supliment energizant creste rezistenta la efort Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living ajuta in procesul de slabire si de ardere al grasimilor. Carnitina este benefica si pentru indepartarea grasimii abdominale viscerale care, de altfel, este si foarte periculoasa pentru sanatatea organismului uman.

Cod: ntv6497

L-Carnitine 500 mg supliment energizant - descriere actiuni benefice

L-Carnitine ajuta la arderea grasimilor, sustine eliberarea energiei si imbunatateste rezistenta muschilor la efort. L-Carnitine actioneaza si ca un energizant.

L-Carnitine 500 mg supliment energizant - descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/capsula:
  • L-carnitina (500 mg), materialul capsulei: gelatina tare, material de umplutura: celuloza, agent de acidifiere: acid tartric, dioxid de siliciu, stearat de calciu.

Continut: 90 de capsule.

L-Carnitine 500 mg supliment energizant - descrierea modului de administrare

  • Doza zilnica recomandata: 1-2 capsule pe zi.
  • Nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Ele nu ar trebui sa fie utilizate ca inlocuitor pentru un regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici.

In ceea ce priveste declaratiile cu privire la efectele vitaminelor si mineralelor, facem referire la formulari aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA"). In ceea ce priveste beneficiile secundare ale plantelor, fructelor, boabelor, ierburilor facem referire la cea mai recenta literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie