Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Red Clover - extract din trifoi rosu cu vitamine B6, B12 creste tonusul Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

Red Clover - extract din trifoi rosu cu vitamine B6, B12 creste tonusul Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living

 
109.87 Ron
(109.87 Ron pret cu TVA)
ntv6505
În stoc
+

Red Clover - extract din trifoi rosu descriere amanuntita a produsului

Tratamentul nutritiv Red Clover - extract din trifoi rosu cu vitamine B6, B12 creste tonusul Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living este indicat persoanelor care se confrunta cu tulburari digestive si intestinale, dar si celor care sufera de boli renale, spondiloza sau afectiuni ale prostatei. Capsulele Red Clover contin extract de trifoi rosu, o substanta activa cu proprietati sedative, antiseptice, antiinflamatoare si diuretice. Trifoiul rosu contine uleiuri volatile, fitosteroli, acid salicylic, lecitina, vitamine si minerale care, impreuna, contribuie la reglarea traficului gastro-intestinal in organism. In plus, trifoiul rosu mai are in component sa extract de izoflavone, o substanta care si-a dovedit beneficiile in reducerea semnificativa a bufeurilor ce apar la femei in perioada menopauzei. Astfel, suplimentul Red Clover - extract din trifoi rosu cu vitamine B6, B12 creste tonusul Med 90 capsule Nutritiv Healthy Living este util si in ameliorarea simptomelor menopauzei.

Cod: ntv6505

 

Red Clover - extract din trifoi rosu descrierea amanuntita a compozitiei

Ingrediente/capsula:
  • extract de trifoi rosu (450 mg), materialul capsulei: celuloza, amidon de porumb, pantotenat de calciu, vitamina B6 piridoxina HCL, biotina, vitamina B12.

Continut: 90 de capsule.

Red Clover - extract din trifoi rosu descrierea modului de administrare

  • Doza zilnica recomandata: 1-3 capsule pe zi.
  • Nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Ele nu ar trebui sa fie utilizate ca inlocuitor pentru un regim alimentar echilibrat si variat si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina.
  • A nu se lasa la indemana copiilor mici.

In ceea ce priveste declaratiile cu privire la efectele vitaminelor si mineralelor, facem referire la formulari aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA"). In ceea ce priveste beneficiile secundare ale plantelor, fructelor, boabelor, ierburilor facem referire la cea mai recenta literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie