Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Fier Organic 210 mg remediu in anemie si carente de fier 60 capsule Hypericum preturi ieftine

Fier Organic 210 mg remediu in anemie si carente de fier 60 capsule Hypericum

 
21.80 Ron
(21.80 Ron pret cu TVA)
ntv5309
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar cu fier organic

Fierul este un mineral foarte important pentru sanatatea umana, fiind prezent in toate celulele organismului si avand numeroase roluri. Cel mai important dintre acestea este legarea si transportul oxigenului atmosferic, proces care se realizeaza cu ajutorul hemoglobinei. Fierul are un rol esential si in sustinerea dezvoltarii organismului, creste imunitatea si combate starile de oboseala si anemie. Carenta de fier poate atrage dupa sine aparitia unor afectiuni grave, cea mai frecvent intalnita fiind anemia feripriva. Semnele unui deficit de fier in organism sunt starile de oboseala continua, dificultatile de concentrare, scaderea apetitului sau astenie. Suplimentul natural nutritiv Fier Organic 210 mg (60 CPS) este recomandat persoanelor anemice, care prezinta deficit de fier in organism, fiind special creat atat pentru adulti, cat si pentru copii. Fier Organic 210 mg este indicat mai ales in starile de oboseala cronica, confuzie, depresie, iritabilitate, dar si in combaterea dificultatilor de concentrare, ca stimulent al functiilor cerebrale. Fier Organic 210 mg este potrivit si femeilor cu menstruatii abundente care prin acestea, elimina o cantitate mare de fier din organism.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar cu fier organic

Acest supliment alimentar cu fier organic este recomandat in anemie carentiala de fier, atat la copii cat si la adulti, in sindromul de malabsorbtie a fierului la nivel intestinal, in regimul alimentar deficitar, datorita aportului scazut al surselor alimentare de fier, la adolescenti cu salturi de crestere si cu diete deficitare. Mai mult, fier organic este potrivit in stari de oboseala cronica, confuzie, depresie, iritabilitate, pentru imbunatatirea functiilor cerebrale. Nu in ultimul rand, fier organic este necesar la femei cu menstruatii abundente sau insarcinate, pentru cresterea capacitatii de aparare a organismului fata de agentii patogeni care provoaca raceli si infectii si pentru cresterea poftei de mancare.

Fier organic efecte:

 • antianemic;
 • corector al rezervelor de fier;
 • stimulator al sintezei hemoglobinei si al transportului de oxigen;
 • imunostimulator.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar cu fier organic

 • extract integral, 100% natural din urzica (Urtica dioica);
 • extract integral, 100% natural din coacaz-negru (Ribes nigrum);
 • extract din ficat;
 • vitacan (vitamina C naturala obtinuta din extract de maces - Rosa canina);
 • vitovo (extract din ou integral);
 • drojdie invertaza;
 • maltodextrina.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar cu fier organic

 • Pentru adulti, doza recomandata este de 3 capsule pe zi, pentru copii de la 6 ani in sus doza recomandata este de 1-2 capsule pe zi, pentru femei insarcinate, in perioadele postpartum si alaptare se administreaza 2 capsule pe zi, inainte de mesele principale sau intre mese, in cure de 30 de zile, cu pauze de 10 zile si curele se pot relua cat timp este nevoie.
Producator:
Hypericum