Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Carbodigest tratament balonare, ajuta la eliminarea gazelor 120 capsule Farmaclass preturi ieftine

Carbodigest tratament balonare, ajuta la eliminarea gazelor 120 capsule Farmaclass

 
31.82 Ron
(31.82 Ron pret cu TVA)
ntv8339
În stoc
+

Carbodigest tratament balonare - descriere amanuntita a produsului

Carbodigest este un supliment alimentar natural destinat eliminarii disconfortului abdominal. Uneori, dupa mese copioase sau atunci cand avem un stil de viata haotic, durerile de stomac, balonarea, indigestia sau constipatia se fac simtite. Pentru a indeparta toate aceste probleme digestive, apeleaza la Carbodigest! Acesta ajuta la eliminarea gazelor, la scaderea senzatiei de balonare si la reglarea tranzitului intestinal. Este un produs menit sa combata sindromul colonului iritabil, fiind de folos acelora care au in mod obisnuit o digestie lenta. Carbodigest te scapa de crampele abdominale, flatulenta, balonare si gaze, fiind un produs natural. Bucura-te si tu de zile pline, fara disconfort abdominal, cu Carbodigest!

Cod: ntv8339

Carbodigest tratament balonare - descriere actiuni benefice

Carbodigest are o compozitie unica si echilibrata in substante biologic active, cu o actiune multipla, la nivelul tractului digestiv si intestinal, ducand la reglarea tranzitului, eliminarea gazelor intestinale,scaderea senzatiei de balonare. Este eficient in indigestia care este frecvent asociata cu starea de discomfort abdominal.

Carbunele vegetal este cunoscut pentru capacitatea sa adsorbanta la nivelul tractului digestiv si intestinal, ceea ce duce la scaderea senzatiei de balonare, elimina gazele intestinale.

Anasonul si fenicului contin uleiuri volatile cu efecte antiseptic la nivel intestinal, carminativ, eupeptic. Eficacitatea produsului este marita de adaosul suplimentar de uleiuri estentiale de mustetel, menta si fenicul ceea ce face din Carbo Digest alegerea primordiala in caz de balonare, indigestie, tranzit lent, colon irirtabil.

Carbodigest recomandari:
  • Senzatie de balonare; indigestia insotita de crampe abdominale, flatulenta, sindromul colonului iritabil, constipatie spastica.

Carbodigest beneficii:
  • Reglarea tranzitului intestinal;
  • Eliminarea gazelor;
  • Scaderea senzatiei de balonare.

Carbodigest tratament balonare - descrierea amanuntita a compozitiei

  • Fenicul, Ulei esential de menta, Ulei esential de musetel, Anason, Carbune vegetal.

Carbodigest tratament balonare - descrierea modului de administrare

  • 1-2 capsule x 3/zi.
Producator:
Farma Class

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie