Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Ceai Gastroprotect stimuleaza digestia si calmeaza durerile de stomac 50 g Steaua Divina

Ceai Gastroprotect stimuleaza digestia si calmeaza durerile de stomac 50 g Steaua Divina

 
5.45 Ron
(5.45 Ron pret cu TVA)
ntv5124
În stoc
+

Descriere amanuntita a ceaiului Gastroprotect calmeaza durerile de stomac

Ceaiul Gastroprotect (50 g), produs de Steaua Divina calmeaza durerile de stomac si este recomandat persoanelor care au probleme legate de digestie, datorita rolului important pe care il are in optimizarea bunei functionari a stomacului si a activitatii intestinale. Bogat in extracte de plante naturale, precum feniculul, menta, musetelul, obligeana si teiul, ceaiul Gastroprotect este un remediu eficient, calmeaza durerile de stomac, tulburarile de digestie si colicile intestinale. Ceaiul Gastroprotect este un bun adjuvant in tratamentul gastritei, a digestiei lente, enterocolitei, colitei, meteorismului abdominal si a diareei cronice. Datorita efectelor sale gastroprotectoare si antispastice, ceaiul Gastroprotect este indicat si in tratamentul dischineziei biliare si a ulcerului gastro-duodenal.

Actiunile benefice ale ceaiului Gastroprotect calmeaza durerile de stomac

Gastroprotect amestec de plante pentru ceai optimizeaza buna functionare a stomacului, imbunatateste digestia, creste pofta de mancare, imbunatateste activitatea intestinala, amelioreaza durerile de stomac.

Actiuni:

  • Stimulent al digestiei, gastroprotector, antispastic gastro-intestinal, calmeaza durerile de stomac, cicatrizant, tonic al stomacului, antiinflamator, antialgic, aperitiv, carminativ, coleretic-colagog.

Se recomanda ca adjuvant in caz de:

  • dureri gastrice, aerofagie, gastrita, tulburari de digestie, digestie lenta, anorexie, enterocolita, colici intestinale, meteorism abdominal, diaree cronica, diskinezie biliara, ulcer gastro-duodenal.

 

Ingredientele incluse in compozitia ceaiului Gastroprotect calmeaza durerile de stomac

  • Fenicul (Foeniculum vulgare), Menta (Mentha piperita), Musetel (Chamomilla recutita), Obligeana (Acorus calamus), Tei (Tilia cordifolia).

 

Modul de administrare al ceaiului Gastroprotect calmeaza durerile de stomac

Macerat la rece:

  • Se macereaza timp de 6-8 ore (de seara pana dimineata), 3-4 linguri din amestecul de plante, intr-un litru de apa plata.
  • Se strecoara si se beau 3-4 cani de macerat in decursul unei zile, inainte de masa.

Infuzie:

  • 3-4 linguri din amestecul de plante la 1 litru de apa clocotita, se pastreaza 15 min. la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea.
  • Se administreaza cate o cana de infuzie de 3 ori/zi.

Pulbere de planta:

  • Se macina fin amestecul de plante cu ajutorul unei rasnite electrice.
  • Se administreaza sublingual timp de 15 min. de 3-4 ori pe zi aproximativ cate o lingurita din pulberea obtinuta, apoi se inghite cu apa.
  • Eficienta terapeutica creste daca administrarea maceratului, infuziei sau pulberii de planta se face pe stomacul gol.

Contraindicatii: alergie la oricare dintre componentele produsului.