Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Colilen IBS tratament sindrom colon iritabil 96 cps Aboca

Colilen IBS tratament sindrom colon iritabil 96 cps Aboca

 
89.25 Ron
(89.25 Ron pret cu TVA)
ntv6748
În afara stocului

Colilen IBS descriere amanuntita

Colilen Ibs este indicat in tratarea sindromului intestinului iritabil,afectiune care se manifesta cu intensitate diferita care variaza de la o persoana la alta.
Colilen Ibs este indicat in tratamentul impotriva sindromului de intestin iritabil caracterizat prin durere, balonare si discomfort abdominal. Contine substante functionale cum ar fi AntiMucin, complex molecular vegetal brevetat din rasini. Mai contine de asemenea si chimion si ulei esential de fenicul care favorizeaza eliminarea gazelor si a arsurilor stomacale. Celuloza microcristalina este un constituient natural al tuturor fibrelor vegetale si este indicata in tratarea afectiunilor sistemului digestiv. Colilen Ibs reduce treptat starea de discomfort al sistemului digestiv, iar in functie de intensitatea discomfortului se recomanda prelungirea tratamentului. Actioneaza formand un scut de protectie a mucoasei intestinale protejand-o astfel de substantele iritante.

Colilen IBS descriere actiuni benefice

Colilen IBS este un produs inovator pentru tratamentul sindromului de intestin iritabil, afecțiune care se manifestă, cu intensitate diferită, prin simptome multiple, care variază de la persoană la persoană.

INDICAȚII
Colilen IBS este indicat în tratamentul sindromului de intestin iritabil, caracterizat prin durere, balonare, distensie și disconfort abdominal, asociate sau nu cu modificarea aspectului materiilor fecale și tranzit intestinal neregulat (constipație, diaree sau alternare a acestora).
Prin mecanismul său de protecție, Colilen IBS reduce treptat disconfortul intestinal și, în funcție de intensitatea disconfortului, se recomandă prelungirea tratamentului de la 2 la 6 săptămâni și repetarea acestuia dacă primele simptome reapar.

CUM ACȚIONEAZĂ
Colilen IBS capsule acționează datorită complexului său molecular brevetat (IT nr. 102012902020829) ActiMucin, compus din Rășini, Polizaharide și Polifenoli. ActiMucin, prin intermediul unui mecanism de tip fizico-mecanic, interacționează cu suprafața mucoasei intestinale, formând o peliculă de protecție care protejează mucoasa contra contactului cu substanțele iritante.

Colilen IBS descrierea modului de utilizare

MOD DE UTILIZARE
Se recomandă administrarea a câte 2 capsule de trei ori pe zi, la distanță sau înainte de mese.
Colilen IBS poate fi utilizat și în asociere cu alte eventuale tratamente simptomatice, în fazele acute ale disconfortului.

Colilen IBS descrierea amanuntita a compozitiei

COMPONENTE
Substanțe funcționale: ActiMucin, complex molecular vegetal brevetat (IT nr. 102012902020829) din rășini (din Tămâie), polizaharide (din Aloe vera) și polifenoli (din Mușețel și Roiniță), titrat în rășini ≥18%.
Conține de asemenea: chimion, celuloză microcristalină, ulei esențial de fenicul. Capsulă din polizaharide de origine vegetală.
AVERTIZĂRI
Produsul este indicat începând cu vârsta de 8 ani. Este contraindicat în timpul sarcinii și alăptării. A nu se administra în caz de hipersensibilitate sau alergie individuală la una sau mai multe componente ale produsului. A se păstra la temperatura camerei și ferit de surse de lumină și căldură. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Data de expirare se referă la produsul păstrat în ambalajul original și în condiții corespunzătoare.

Producator:
Aboca