Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

CSG – Mix de Chlorella, Spirulina si Iarba de Orz Verde 120 tablete Nutritiv Healthy Living preturi ieftine

CSG – Mix de Chlorella, Spirulina si Iarba de Orz Verde 120 tablete Nutritiv Healthy Living

 
34.51 Ron
(34.51 Ron pret cu TVA)
ntv6420
În stoc
+

CSG – Mix de Chlorella - descriere amanuntita a produsului

Chlorella folosita in combinatie cu Spirulina si Iarba de orz verde este binevenita pentru sanatate. Aceasta combinatie scoate din organism metalele grele dar si alcoolul, dioxina impreuna cu neurotoxinele. Ea contine foarte multe substante hranitoare si clorofila, care este de folos in anemie, in imbunatatirea imunitatii, dar si ofera organismului energie, fiind bogata in minerale, multivitamine si enzime. Consumul de Mix de Chlorella, Spirulina si Iarba de orz verde poate fi util in prevenirea infarctului si poate regla organismul din punct de vedere hormonal. De asemenea, ajuta in probleme pulmonare, cum ar fi TBC-ul, si sustine organismul in stari de oboseala fizica si psihica. Confera unghiilor si pielii un aspect sanatos, iar daca aveti probleme cu caderea parului aceasta combinatie va poate ajuta in acest sens. Comparand produsul Mix de Chlorella, Spirulina si Iarba de orz verde cu alte alimente s-a observat ca acesta are mai multe proteine. Sunteti sportiv de performanta si doriti sa aveti o masa musculara mai mare? Produsul de fata va poate ajuta datorita faptului ca proteinele sunt aspirate de organism in cantitate mai mare decat cele din carne si nu contine grasimi. Mix de Chlorella, Spirulina si Iarba de orz verde este recomandat vegetarienilor si celor care tin post, dar este si pentru cei care doar vor sa-si mentina o buna sanatate generala.

CSG – Mix de Chlorella - descrierea amanuntita a compozitiei

CSG Organic-Mix - supliment alimentar cu Chlorella, spirulina si iarba de orz din agricultura organica certificata:
  • C = Chlorella;
  • S = Spirulina;
  • G = iarba de orz.

Ingrediente/tablete:
  • pulbere organica de Chlorella pyrenoidosa, pulbere organica de Spirulina platensis, pulbere organica de orz verde.

CSG – Mix de Chlorella - descrierea modului de administrare

  • Doza recomandata: 3 tablete pe zi, cu multe lichide.
  • Va rugam sa retineti: nu depasiti doza zilnica recomandata de suplimente alimentare.
  • Acestea nu ar trebui sa fie utilizate ca un inlocuitor pentru o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.
  • Trebuie sa fie depozitate intr-un loc racoros, uscat, ferit de lumina si care sa nu fie accesibil copiilor mici.
  • In ceea ce priveste afirmatiile despre efectele pe care le au aceste vitamine si minerale, ne raportam la formularile aprobate ale Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara ("EFSA").
  • In ceea ce priveste beneficiile plantelor secundare, fructelor, boabelor, a substantelor din ierburi facem referire la cele mai recente lucrari din literatura de specialitate.
Producator:
Nutritiv Healthy Living

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie