Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Salvati 14%
Glutathione Reduced detoxifica ficatul 60 capsule Secom preturi ieftine

Glutathione Reduced detoxifica ficatul 60 capsule Secom

Lista de prețuri: 175.00 Ron  
164.59 Ron
(164.59 Ron pret cu TVA) câștigați: 24.00 Ron (14%)
ntv1203
În afara stocului

Descriere amanuntita a suplimentului nutritiv Glutathione Reducedcu glutation

Glutathione Reduced este un supliment nutritiv ce contine asa numita „proteina a vietii”, sau glutationul, unul dintre cei mai puternici antioxidanti intracelulari ai organismului, care se regaseste in ficat, splina, rinichi, pancreas si cornee. Produsul nutritiv Glutathione Reduced scade nivelul stresului oxidativ si imbunatateste capacitatea de detoxifiere a ficatului. Persoanele care consuma acest supliment pot scapa de substantele nocive din organism cum ar fi hormonii in exces, grasimile vegetale, detergentii, fumul de tigara, alcoolul si colorantii alimentari. Glutathione Reduced intareste sistemul imunitar si mentine nivelul de glutation din organism, care poate fi afectat de virusi, droguri, alcool, anticonceptionale, hormoni sau interventii chirurgicale.
Cod: ntv1203

Actiunile benefice ale suplimentului nutritiv Glutathione Reduced cu glutation

Glutationul, numit „proteina vietii”, este o polipeptida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman. Glutationul este unul dintre cei mai puternici si importanti antioxidanti intracelulari ai organismului. Este sintetizat in fi cat din aminoacizii cisteina, glutamina si glicina. Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii mari glutationul se gaseste si in plamani, splina, rinichi, pancreas, cornee, leucocite si eritrocite. Nivelul celular al glutationului este stimulat de acidul alfa lipoic, glutamina, colostru, seleniu si vitaminele C, B6 si B2. Capacitatea antioxidanta a vitaminelor C, E si a coenzimei Q10 depinde de nivelul de glutation din organism.
Recomadari:
• reducerea stresului oxidativ: reduce nivelul speciilor reactive de oxigen si actiunea lor distructiva asupra membranelor, proteinelor, lipidelor, acizilor nucleici celulari (ADN, ARN) si asupra ADN-ului mitocondrial; actioneaza si la nivel cerebral datorita capacitatii de a traversa bariera hematoencefalica:
- glutationul redus este principalul transportator al gruparilor SH – sulfhidrii libere care au o mare capacitate de a neutraliza radicalii liberi prin cedarea unei perechi de electroni;
- reduce actiunea enzimelor proinfl amatoare asupra celulelor cu membrane bogate in acizi grasi polinesaturati (de ex.: celulele imunitare, spermatozoizii, hepatocitele, neuronii etc.);
• imbunatatirea si mentinerea capacitatii de detoxifiere a ficatului:
- participa la faza I si II de detoxifi ere hepatica: reduce absorbtia si favorizeaza eliminarea din organism a substantelor nocive endogene (hormoni in exces, enzime proinfl amatoare, melanina s.a.) si a xenobioticelor (metale grele, fum de tigara, alcool, pesticide, fungicide, erbicide, coloranti si aditivi alimentari toxici (de ex.: formaldehida), droguri, bacterii, virusuri, detergenti, grasimi vegetale hidrogenate, nitrozamine, metilglioxal s.a.);
• echilibrarea raspunsului imunitar:
- stimuleaza secretia de gamma-interferon, interleukina IL-2, limfocite T citotoxice, NK, activeaza macrofagele si granulocitele cu rol in reglarea diviziunii celulare normale si reducerea actiunii agentilor virali cu potential de modifi care a ADN-ului si ARN-ului cellular;
• mentinerea nivelului de glutation in stari cu deficit de sinteza cauzat de virusuri, droguri, alcool, anticonceptionale, amoniac, metale grele, pesticide, hormoni, consum redus de proteine, diviziune celulara anormala, chimio si radioterapie, interventii chirurgicale, arsuri, inaintarea in varsta.

 

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului nutritiv Glutathione Reduced cu glutation

• contine glutation 500 mg/capsula;
• contine glutation redus, forma cea mai activa biologic (contine tripeptide cu greutate moleculara mica).

 

Glutation, proteina vietii cu rol antioxidant ce protejeaza ficatul

Ficatul nostru este cel care „trage ponoasele” in urma stilului de viata pe care il avem. Consumul excesiv de alcool, fumatul, cafeaua, lipsa sportului, consumul de grasimi nesanatoase si de zahar isi pun amprenta asupra sanatatii ficatului.

O cura de detoxifiere ficat trebuie urmata cel putin o data pe an pentru a avea un ficat sanatos. Se recomanda administrarea unui supliment natural si eficient pentru detoxifiere ficat cu Glutation. Un supliment cu glutation intareste imunitatea si apara organismul de stresul oxidativ ce poate provoca, in anumite cazuri, diverse tipuri de cancer.

Ce este si unde se gaseste elementul ”glutation”?

Daca nu stii unde sa te duci cu gandul cand auzi de glutation, afla ca il poti asocia cu ficatul, splina, rinichii, pancreasul si corneea. De ce? Acest glutation este o proteina de dimensiuni foarte mici ce se gaseste preponderent in organele enumerate. Datorita faptului ca glutationul este o proteina foarte puternica din punct de vedere antioxidant, acesta a fost supranumit drept „proteina vietii”.

Un nivel scazut de glutation face organismul sa fie vulnerabil in fata infectiilor sau a unor afectiuni cronice severe, asa cum sunt cele hepatice sau diabetul. Pe de alta parte, studii numeroase certifica faptul ca un organism cu un nivel ridicat de glutation imbatraneste mai greu, isi mentine sanatatea ficatului si se poate apara mai bine impotriva tumorilor provocate de radicalii liberi.

Un supliment cu glutation, necesar pentru protejarea ficatului

Pentru a ne recapata sanatatea ficatului, o cura de detoxifiere prin alimentatie echilibrata si printr-un aport de glutation este o solutie naturala. Un supliment cu glutation contribuie la detoxifierea ficatului si la mentinerea sanatatii acestuia, in vederea refacerii celulelor hepatice afectate.

Cele mai mari depozite de glutation se afla in ficat, insa nivelul de glutation poate scadea din cauza unor afectiuni sau chiar din cauza unui stil de viata dezechilibrat. Un aport suplimentar de glutation ajuta la descompunerea produsilor de sinteza ai metabolismului si la neutralizarea toxinelor, pentru ca ficatul sa functioneze intr-un mod normal. In plus, un supliment cu glutation are rol antiinflamator, sustinand sanatatea sistemului circular si a celui osteoarticular.

Producator:
Secom

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie