Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Hepatic Stem hepatoprotector, regenereaza ficatul 120 capsule Herbagetica preturi ieftine

Hepatic Stem hepatoprotector, regenereaza ficatul 120 capsule Herbagetica

 
79.57 Ron
(79.57 Ron pret cu TVA)
ntv8443
În afara stocului

Hepatic Stem - descriere amanuntita a produsului

Hepatic Stem este un un produs ce stimuleaza regenerarea celulara de la nivelul ficatului, intareste sistemul imunitar pentru ca organismul sa fie mult mai puternic si are un efect antiviral. De asemenea, pe langa toate acestea, Hepatic Stem mai are o serie de beneficii ce il transforma intr-un produs eficient. De exemplu, Hepatic Stem stimuleaza producerea de celule stem adulte si fortifica structura membranelor exterioare ale celulelor hepatice. Nu in ultimul rand, acest produs pastreaza structura normala a ficatului si preintampina aparitia procesului de fibrozare. Pentru adulti este recomandata 1 capsula de 3 ori pe zi, insa este indicata si consultarea unui medic specialist pentru eficientizarea tratamentului.

Cod: ntv8443

Hepatic Stem - descriere actiuni benefice

Hepatic Stem asociaza Alga AFA cu extractul de Armurariu si extractul de Ganoderma, precum si cu Cicoare, Anghinare, Spirulina si Chlorella.

Aceasta formula complexa si completa stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, impiedicand degradarea ficatului. In plus, Hepatic STEM stimuleaza capacitatea ficatului de a se proteja de factorii toxici externi.

Hepatic Stem contribuie la:
 • stimularea productiei de Celule Stem adulte;
 • stimularea productiei de Celule Stem din maduva osoasa, in timp ce polizaharidele din compozitie determina migrarea lor acolo unde este nevoie pentru regenerarea celulara a ficatului;
 • scaderea nivelului transaminazelor;
 • intarirea structurii membranelor exterioare ale celulelor hepatice;
 • fortifcarea si modularea sistemului imunitar;
 • stimularea producerii de interferon;
 • drenarea hepato-biliara;
 • protejarea capacitatii ficatului in afectiunile generate de virusuri, toxine, consumul excesiv de alcool;
 • mentinerea structurii normale a ficatului, prevenind aparitia proceselor de fibrozare.

Extractul de Armuraiu este considerat in momentul de fata cel mai eficient extract din plante pentru regenerarea ficatului si protejarea acestuia de actiunea infectiilor virale, alcoolice sau de alta natura. Actiunea sa se datoreaza unui complex de flavonoide, substante naturale cu efecte terapeutice demonstrate in cazul hepatitelor virale (de toate tipurile: A, B, C, etc.), precum si in cazul cirozei hepatice.

Alga AFA, stimuland productia de Celule Stem, este un real ajutor bolnavilor care sufera de diverse forme de hepatite sau ciroze.

In cadrul testului AMES (cel care masoara potentialul mutagen al compusilor chimici) s-a demonstrat ca Alga AFA are rol protector, prevenind mutatiile. In plus Alga AFA stimuleaza productia de enzime digestive, ajutand in acest mod atat functiile stomacului, pancreasului si, mai ales ale ficatului.

Alga AFA, originara din lacul Klamath, SUA, contine una din cele mai echilibrate si complexe formule de nutrienti: 12 vitamine, 27 de minerale naturale esentiale si 11 pigmenti naturali precursori ai vitaminelor, enzimelor si coenzimelor. Pigmentii verzi si albastri existenti in Alga AFA sunt cei care stimuleaza productia de Celule Stem, acestea avand proprietatea de a se auto-multiplica si crea orice tesut sau organ din corpul uman.

Cicoarea ajuta in afectiunile hepato-biliare. Datorita principiilor amare pe care le contine, cicoarea stimuleaza secretia de bila si functiile hepatice, de aceea este
benefica in caz de hepatita, dischinezie biliara sau colici biliari.

Anghinarea contribuie la detoxifierea ficatului, precum si la protejarea si regenerarea acestuia, fiind totodata un remediu eficient in afectiunile hepatice. Ajuta la ameliorarea durerilor in abdomen, estompeaza starile de greata, ajuta ficatul sa revina la volumul normal, creste rezistenta la efort.

Spirulina protejeaza ficatul si previne deteriorarea acestuia determinata de toxina denumita carbon tetraclorid. Spirulina ajuta la eliminarea metalelor grele. In plus, ajuta  si la regenerarea ficatului. Chlorella, datorita clorofilei si numerosilor nutrienti, are un spectru mare de actiune. Prin actiunea sa puternic detoxifianta, ajuta la eliminarea toxinelor din ficat si determina stimularea functiei hepatice. Studiile au demonstrat ca actioneaza eficient impotriva uraniului, mercurului, plumbului.

Hepatic Stem - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Alga AFA (Aphanizomenon flos-aquae) 87 mg;  
 • Ganoderma (Ganoderma lucidum) extract 6:1 87 mg;
 • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1  87 mg;
 • Anghinare (Cynara scolymus) 26 mg;  
 • Cicoare (Cichorium intybus) 26 mg;  
 • Spirulina (Spirulina maxima) standardizata cu minim 60% proteine 17 mg;  
 • Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) standardizata cu minim 50% proteine 17 mg.

Hepatic Stem - descrierea modului de administrare

 • Administrare adulti 1 capsula de 3 ori pe zi.                                           
 • Administrare copii 1 capsula de 2 ori pe zi.  
 • A se administra cu prudenta copiilor, precum si femeilor insarcinate sau care alapteaza.
 • Contraindicatii: Edeme cardio-renale, ciroza hepatica decompensata, colestaza.
 • A nu se administra concomitent cu antiinflamatoare non-steroidice, medicatie antihipertensiva, diuretice.
Producator:
Herbagetica

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie