Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Hepato Curcumin 95 protejeaza si detoxifica ficatul 60 capsule Herbagetica preturi ieftine

Hepato Curcumin 95 protejeaza si detoxifica ficatul 60 capsule Herbagetica

 
44.69 Ron
(44.69 Ron pret cu TVA)
ntv8445
În stoc
+

Hepato Curcumin 95 - descriere amanuntita a produsului

Ficatul este un organ vital ce trebuie protejat pentru a putea functiona normal si pentru a evita orice fel de neplacere. Hepato Curcumin 95 se sprijina pe o compozitie de 8 extracte, 5 dintre acestea fiind recunoscute in intreaga lume ca plante ce protejeaza ficatul si ajuta la detoxifierea optima a acestuia. Hepato Curcumin 95 mai are o serie de actiuni ce vor aduce un plus in ceea ce inesamna un organism sanatos. De exemplu, acesta reduce nivelul transaminazelor, este un antioxidant si un antiseptic puternic si stimuleaza secretia biliara. Nu in ultimul rand, Hepato Curcumin 95 scade colesterolul si trateaza hepatita virala.

Cod: ntv8445

Hepato Curcumin 95 - descriere actiuni benefice

Hepato Curcumin 95 are o compozitie unica, intensa cu 8 extracte, din care 5 standardizate, din cele mai recunoscute plante specializate in protejarea si detoxifierea ficatului.

Hepato Curcumin 95 actiuni:
 • protejeaza si detoxifica celulele ficatului;
 • stimuleaza activitatea macrofagelor, a celulelor T si a factorului de necroza tumorala;
 • antiseptic;
 • stimuleaza secretia biliara;
 • diuretic;
 • antibacterian.

Schizandra (Schisandra chinensis) - Schizandra este o planta originara din China si Japonia. Fructele sale au toate cele cinci arome la un loc: dulce, sarat, acru, amar si iute. Fructele contin peste 30 de tipuri de lignani (schizandrin, deoxischizandrin, gomisin, pregomisin etc), schizoandroli, fitosteroli, vitamina C si E, dar si uleiuri volatile. Extractul din fructe este un foarte bun antioxidant, avand si proprietati astringente si antiseptice, insa este remarcabil pentru rolul de detoxifiere si protejare a ficatului. In peste 76% din afectiunile hepatice, reduce nivelul transaminazelor serice si imbunatateste functiile hepatice in leziuni hepatice, consum excesiv de alcool, virusuri, toxine, acumularea de grasimi in interiorul celulelor, reduce productia de metaboliti intermediari reactivi din faza I si stimuleaza faza II de detoxifiere hepatica.

Anghinare (Cynara scolymus) - Stimuleaza secretia biliara, are actiune diuretica si scade nivelul colesterolului „rau“ din sange. Protejeaza ficatul, detoxifica organismul si scade colesterolul.

Armurariu (Silybum marianum) - Armurariul este o planta cunoscuta de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizata pentru afectiuni hepatice inca din secolul al XVIII-lea. Extractul acestei plante sustine sanatatea ficatului si a vezicii biliare.

Curcumin 95 C3 complex (Curcuma longa) - Imbunatateste activitatea ficatului, avand efecte asupra capacitatii acestuia de a detoxifia chimicalele xenobiotice (compusi chimici care se gasesc in organism, dar care nu sunt produsi de catre acesta).

Capacitatea curcuminoidei de a inhiba o serie de factori, cum ar fi Factorul Nuclear - kappaB, care moduleaza multe citokine proinflamatorii si profibrotice, precum si proprietatile sale antioxidante, ii ofera o eficienta ridicata in tulburarile hepatice. Curcumin95 C3 complex atenueaza leziunile hepatice induse de etanol, tioacetamida, supradozaj de fier, colestaza acuta subcronica si cronica, tetraclorura de carbon, intoxicatie, ciroza.

Brusture (Arctium lappa) - Acest extract are proprietati detoxifiante, antioxidante si antibacteriene. Radacina brusturelui contine uleiuri eterice, substante amare, saruri minerale si vitamine din complexul B.

Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) - Radacina de Lemn-dulce este folosita in scop terapeutic datorita continutului de flavonoide (antioxidanti importanti). Glicirizina este compusul-cheie din Lemnul-dulce, deoarece are cele mai multe proprietati terapeutice. Datorita glicirizinei, Lemnul-dulce previne distrugerea celulelor hepatice si ajuta la tratarea hepatitei virale.

Piper negru (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina - Extractul de Curcumin95 C3 complex asociat cu piperina are o capacitate hepatoprotectoare mult mai insemnata, deoarece biodisponibilitatea in organism creste cu pana la 2000%.

Hepato Curcumin 95 - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Schizandra (Schisandra chinensis) extract 4:1 108mg;  
 • Anghinare (Cynara scolymus) extract standardizat cu 2,5% acizi cafeilchinici 108mg;  
 • Armurariu (Silybum marianum) extract 4:1 86mg;  
 • Curcumin95 C3 Complex (Curcuma longa) extract 64:1 standardizat cu 95% curcuminoide 58 mg;  
 • Brusture (Arctium lappa) extract 4-6:1 10mg;  
 • Lemn-dulce (Glycyrrhiza glabra) extract 10:1 cu 12% glicirizina 10mg;  
 • Piper (Piper nigrum) extract standardizat cu 5% piperina 10mg.

Hepato Curcumin 95 - descrierea modului de administrare

 • Administrare cate 2-3 capsule pe zi.                                 
 • Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza.
 • A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza.
 • Nu se administreaza persoanelor cu sensibilitate la oricare dintre componentii produsului.
Producator:
Herbagetica

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie