Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Silymarin 80/50 Detox Forte regenereaza ficatul 30 capsule Herbagetica preturi ieftine

Silymarin 80/50 Detox Forte regenereaza ficatul 30 capsule Herbagetica

 
26.16 Ron
(26.16 Ron pret cu TVA)
ntv8474
În stoc
+

Silymarin 80/50 Detox Forte - descriere amanuntita a produsului

Silymarin 80/50 Detox Forte are in compozitia sa o formula extrem de bine echilibrata care contribuie la protejarea ficatului si nu numai. Prin actiunea sa, acest supliment este adjuvant si in ceea ce priveste hepatita cronica, crizele hepatice, tulburarile hepatice, dar si regenerarea ficatului. Silymarin 80/50 Detox Forte contribuie si la regenerarea celulelor hepatice, reducerea colesterolului, iar pentru ca este hepatoprotector si detoxifiant, asigura un nivel ridicat de protectie pentru ficat impotriva actiunii substantelor nocive. Acestea din urma pot sa provina din mai multe surse cum ar fi, de exemplu: medicamentele, alcool, coloranti, grasimi, pesticite etc. Cu alte cuvinte, Silymarin 80/50 Detox Forte este un ajutor de nadejde pentru ficatul tau si-l protejeaza de efectele nocive.

Cod: ntv8474

 

Silymarin 80/50 Detox Forte - descriere actiuni benefice

Silymarin 80/50 Detox Forte are una dintre cele mai puternice formule din 6 extracte, ce combina cea mai intensa concentratie de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina. Aceste extracte garanteaza calitatea.

Cei mai importanti compusi ai silimarinei sunt: silibina, silibianina si silicristina, cea mai importanta dintre ele fiind silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are o mare cantitate standardizata de Silibina 50%.

Mecanismul de actiune a Silibinei este unul complex si extrem de benefic in ceea ce priveste protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejeaza impotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substante nocive, consolidand si stabilizand membranele celulare si totodata promovand regenerarea ficatului prin efectul sau asupra producerii hepatocitelor noi. Silibina ere efecte ce ajuta la regenerare celulara a ficatului dovedite in numeroase studii clinice.

Extractul din frunze de Papadie 4:1

 • imbunatateste functiile hepatice. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, ajutand la eliminarea metalelor grele din tesuturi.


Extractul de radacina de brusture 4:1

 • a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul si cel mai important demers pentru apararea organismului.


Silymarin 80/50 Detox Forte contribuie la:

 • stimuleaza secretia si eliminarea bilei;
 • protejeaza ficatul impotriva distrugerilor produse de: grasimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanti, coloranti, conservanti, pesticide;
 • detoxifiant.


Extractul standardizat de anghinare

 • Standardizarea de 2,5% in acid cafeic, principiul activ prezent in extract, ajuta la reducerea colesterolului si favorizeaza secretia biliara.


Extractul de Schizandra

 • In ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care extractul de Schizandra le aduce sanatatii, datorita compozitiei bogate in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Acestia ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice.


Ghimbirul

 • Un studiu aparut in 2012 in publicatia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arata ca, ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutand la buna lui functionare. In urma testelor efectuate s-a constatat ca prin consumul de ghimbir functiile fi catului s-au imbunatatit, eliminarea toxinelor s-a facut mai bine si sangele s-a curatat. De asemenea, una dintre proprietatile principale ale ghimbirului este cresterea biovalabilitatii in organism, adica a puterii de absorbtie a produsului.

 

Silymarin 80/50 Detox Forte - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarina si 50% Silibina 310mg;   
 • Papadie extract 4:1 50mg;   
 • Brusture extract 4:1 35mg;   
 • Anghinare extract 2,5% acid cafeic 30mg;   
 • Schisandra extract 4:1 10mg;   
 • Ghimbir extract standardizat din radacina 5% gingerol 5mg.

 

Silymarin 80/50 Detox Forte - descrierea modului de administrare

 • Administrare: 1-2 capsule pe zi dimineata.                                    
 • Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza.
 • Precautii: A se administra cu prudenta persoanelor diabetice; poate interactiona cu unele antiinfectioase (metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrare concomitenta.
 • Contraindicatii: persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae/Compositae, precum si in caz de chist ovarian,ciroza decompensata.
Producator:
Herbagetica

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie