Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Silymarin 80/50 Detox Forte stimuleaza secretia si eliminarea bilei 120 capsule Herbagetica preturi ieftine

Silymarin 80/50 Detox Forte stimuleaza secretia si eliminarea bilei 120 capsule Herbagetica

 
90.47 Ron
(90.47 Ron pret cu TVA)
ntv8473
În stoc
+

Silymarin 80/50 Detox Forte - descriere amanuntita a produsului

Un ficat sanatos inseamna automat si o viata echilibrata. Silymarin 80/50 Detox Forte combina o serie de ingrediente care impreuna ofera o multime de beneficii pentru protejarea ficatului. Silymarin 80/50 Detox Forte se bazeaza pe 6 extracte, ce au in combinatie o concentratie intensa de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina. Actiunea este una complexa si benefica, Silymarin 80/50 Detox Forte protejeaza impotriva leziunilor hepatice si stabilizeaza membranele celulare. Nu in ultimul rand, Silymarin 80/50 Detox Forte contribuie la regenerarea ficatului datorita efectului sau in ceea ce priveste producerea hepatocitelor noi.

Cod: ntv8473

Silymarin 80/50 Detox Forte - descriere actiuni benefice

Silymarin 80/50 Detox Forte are una dintre cele mai puternice formule din 6 extracte, ce combina cea mai intensa concentratie de armurariu cu 80% silimarina, din care 50% silibina. Aceste extracte garanteaza calitatea.

Cei mai importanti compusi ai silimarinei sunt: silibina, silibianina si silicristina, cea mai importanta dintre ele fiind silibina. Silymarin 80/50 Detox Forte are o mare cantitate standardizata de Silibina 50%.

Mecanismul de actiune a Silibinei este unul complex si extrem de benefic in ceea ce priveste protejarea ficatului. Mai exact, Silibina protejeaza impotriva leziunilor hepatice cauzate de diverse substante nocive, consolidand si stabilizand membranele celulare si totodata promovand regenerarea ficatului prin efectul sau asupra producerii hepatocitelor noi. Silibina ere efecte ce ajuta la regenerare celulara a ficatului dovedite in numeroase studii clinice.

Extractul din frunze de Papadie 4:1
 • imbunatateste functiile hepatice. Este un diuretic puternic, curata sangele si sistemul digestiv, ajutand la eliminarea metalelor grele din tesuturi.

Extractul de radacina de brusture 4:1
 • a fost considerat drept cel mai important remediu pentru detoxifiere, primul si cel mai important demers pentru apararea organismului.

Silymarin 80/50 Detox Forte contribuie la:
 • stimuleaza secretia si eliminarea bilei;
 • protejeaza ficatul impotriva distrugerilor produse de: grasimi, alcool, medicamente hepatotoxice, expunere la poluanti, coloranti, conservanti, pesticide;
 • detoxifiant.

Extractul standardizat de anghinare
 • Standardizarea de 2,5% in acid cafeic, principiul activ prezent in extract, ajuta la reducerea colesterolului si favorizeaza secretia biliara.

Extractul de Schizandra
 • In ultimii ani s-au efectuat numeroase studii cu privire la beneficiile pe care extractul de Schizandra le aduce sanatatii, datorita compozitiei bogate in uleiuri esentiale, acizi si peste 30 de tipuri de lignani, substante cu efect puternic antioxidant. Acestia ajuta la detoxifierea si protejarea ficatului in peste 76% din cazurile de afectiuni hepatice.

Ghimbirul
 • Un studiu aparut in 2012 in publicatia Indian Journal of Pharmaceutical Sciences arata ca, ghimbirul are un efect benefic asupra ficatului ajutand la buna lui functionare. In urma testelor efectuate s-a constatat ca prin consumul de ghimbir functiile fi catului s-au imbunatatit, eliminarea toxinelor s-a facut mai bine si sangele s-a curatat. De asemenea, una dintre proprietatile principale ale ghimbirului este cresterea biovalabilitatii in organism, adica a puterii de absorbtie a produsului.

Silymarin 80/50 Detox Forte - descrierea amanuntita a compozitiei

 • Armurariu extract 40:1 standardizat cu 80% Silimarina si 50% Silibina 310mg;   
 • Papadie extract 4:1 50mg;   
 • Brusture extract 4:1 35mg;   
 • Anghinare extract 2,5% acid cafeic 30mg;   
 • Schisandra extract 4:1 10mg;   
 • Ghimbir extract standardizat din radacina 5% gingerol 5mg.

Silymarin 80/50 Detox Forte - descrierea modului de administrare

 • Administrare: 1-2 capsule pe zi dimineata.                                    
 • Aceasta recomandare este una generala, pentru afectiuni acute sau foarte grave puteti mari doza.
 • Precautii: A se administra cu prudenta persoanelor diabetice; poate interactiona cu unele antiinfectioase (metronidazol) sau cu contraceptive orale la administrare concomitenta.
 • Contraindicatii: persoanelor cu alergie la plante din familia Asteraceae/Compositae, precum si in caz de chist ovarian,ciroza decompensata.
Producator:
Herbagetica

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie