Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Hyper Helm cu cimbrisor si gentiana tratament paraziti intestinali 60 capsule Hypericum preturi ieftine

Hyper Helm cu cimbrisor si gentiana tratament paraziti intestinali 60 capsule Hypericum

 
17.44 Ron
(17.44 Ron pret cu TVA)
ntv5328
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar tratament paraziti intestinali

Hyper Helm (60 CPS) este un remediu natural produs de Hypericum ca tratament paraziti intestinali, recomandat pentru actiunea diuretica, antihelmintica si vermicida pe care o manifesta asupra organismului. Datorita continutului de extract natural din cimbru pe care il are, Hyper Helm actioneaza pentru tratarea dispepsiilor, a dischineziilor biliare si pentru combaterea viermilor intestinali, avand un efect benefic chiar si in cazul digestiei lenese, a flatulentei sau a fluxului biliar sarac. Potrivit unor studii, frunzele proaspete de cimbru sunt utilizate pentru a ajuta digestia si a stimula functia hepato-biliara, cat si pe cea pancreatica. Hyper Helm tratament paraziti intestinali este alcatuit si pe baza extractului de gentiana, o planta protejata de lege si declarata monument al naturii cu efecte miraculoase in cazul problemelor digestive. Gentiana ajuta la combaterea starilor de balonare, flatulenta, dar si la tratarea constipatiei, a indigestiei sau a parazitozelor digestive. Hyper Helm poate fi asadar utilizat ca adjuvant ideal pentru tratarea giardiozei, a ascardiozei si a oxiuriozei, unele dintre cele mai cunoscute afectiuni parazitare.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar tratament paraziti intestinali

Tratament paraziti intestinali adjuvant fitoterapeutic in giardioza (lambliaza), ascardioza, oxiuroza. Tratament paraziti intestinali ajuta la intarirea rezistentei naturale fata de actiunea viermilor paraziti. Tratament paraziti intestinali favorizeaza eliminarea naturala a helmintilor.

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar tratament paraziti intestinali

Extract natural din:

  • Cimbrisor-Thymus serpyllum, Crusin-Frangula alnus, Gentiana-Gentiana asclepiadaea, Maces-Rosa canina, Iarba-mare-Inula helenium, Cicoare-Cichorium intybus, Musetel-Matricharia chamomilla, Leurda-Allium ursinium, Tintaura-Centaurium erythraea.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar tratament paraziti intestinali

  • Pentru adulti, doza zilnica recomandata este de 6 capsule pe zi, 3 capsule dimineata inainte de masa si 3 capsule seara la culcare.
  • Copii de la 3 la 7 ani: o capsula dimineata si o capsula seara.
  • Tratamentul dureaza 2 saptamani, la nevoie se poate repeta dupa 10 zile.
  • Se poate asocia cu Tinctura Antihelmintica.
  • Este recomandat sa se foloseasca de intreaga familie.
Producator:
Hypericum