Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Tinctura de Obligeana tratament indigestie, lipsa poftei de mancare 50 ml Steaua Divina

Tinctura de Obligeana tratament indigestie, lipsa poftei de mancare 50 ml Steaua Divina

 
10.71 Ron
(10.71 Ron pret cu TVA)
ntv5195
În stoc
+

Descriere amanuntita a tincturii de obligeana tratament indigestie

Tinctura de obligeana (50 ml) este un produs natural nutritiv care are rolul de a optimiza functiile aparatului digestiv si ale celui respirator, dar care contribuie si la tonifierea sistemului nervos. Eficienta pentru mentinerea unei bune functionari a intregului organism, tinctura de obligeana creste pofta de mancare si un bun tratament indigestie, indepartand starile de greata, varsaturi, dureri abdominale sau stari de balonare si flatulenta. Astfel, tinctura de obligeana este ideala in combaterea tulburarilor digestive de orice fel, dar poate fi folosita si de persoanele care au o digestie lenta sau care sufera de diskinezie biliara, gastrita hiperacida sau colita. Intrucat contribuie si la mentinerea sanatatii aparatului respirator, tinctura de obligeana este recomandata si in tratamentul virozelor respiratorii, a gripei, laringitei si bronsitei. Tonic nervos excelent, acest remediu naturist este un bun adjuvant si in combaterea tulburarilor de atentie si memorie, astenie psihica, anxietate sau tulburari circulatorii cerebrale.

Actiunile benefice ale tincturii de obligeana tratament indigestie

Extractul hidroalcoolic de obligeana tratament indigestie optimizeaza functiile aparatului digestiv si respirator, contribuie la tonifierea sistemului nervos.

Indicatii:

 • Stimulent al digestiei, creste pofta de mancare, antiacid, antivomitiv, antispastic, antiinflamator, analgezic, coleretic, sudorific, expectorant, regenerator, calmant, tonic nervos.

Se recomanda ca adjuvant in:

 • tulburari digestive (tratament indigestie, lipsa poftei de mancare, greata, varsaturi, dureri abdominale, balonare, diskinezie biliara, gastrita hiperacida, colita), viroza respiratorie, gripa, laringita, bronsita, tulburari de atentie si memorie, astenie psihica, insomnie, stari de anxietate, oboseala cronica, distonie neuro-vegetativa, reumatism, tulburari circulatorii cerebrale.

 

Ingredientele incluse in compozitia tincturii de obligeana tratament indigestie

 • Radacina de obligeana (Acorus calamus), alcool etilic, apa distilata.

 

Modul de administrare al tincturii de obligeana tratament indigestie

 • Adulti si tineri peste 15 ani: cate 20 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa.
 • Copii intre 7-14 ani: cate 10 picaturi de 3x/zi, dupa masa, intr-un pahar cu apa.
 • La copii se recomanda administrarea extractului hidroalcoolic in apa calduta, pentru evaporarea continutului de alcool.
 • La copii sub 7 ani se administreaza numai cu acordul medicului.
 • Pentru efecte optime, se recomanda utilizarea produsului timp de minim 3 luni administrat impreuna cu produsul Gingko biloba capsule sau cu produsul Hepatovit capsule, dupa caz.

Contraindicatii:

 • Afectiuni in care este contraindicat consumul de alcool, conducatori auto, sarcina, alaptare, copii mici, alergie la oricare dintre componentele produsului.
 • Precautii la administrare: ulcer gastric si duodenal.
 • Interactiuni medicamentoase: nu se administreaza cu antibiotice si alte tratamente la care este contraindicat consumul de alcool.
Producator:
Steaua Divina