Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Probiorem cu bacterii probiotice pentru flora intestinala 20 capsule Laboratoarele Remedia

Probiorem cu bacterii probiotice pentru flora intestinala 20 capsule Laboratoarele Remedia

 
17.36 Ron
(17.36 Ron pret cu TVA)
ntv5065
În stoc
+

Descriere amanuntita a suplimentului alimentar Probiorem cu bacterii probiotice

Probiorem (20 CPS) este un supliment alimentar sinbiotic ce contine un amestec de patru bacterii probiotice si un prebiotic, recomandat pentru echilibrarea florei intestinale si mentinerea sanatatii sistemului digestiv. Probiorem este un bun adjuvant pentru reducerea tulburarilor de tranzit, contribuind la absorbtia normala a nutrientilor si la mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului, prin eliminarea produsilor toxici. Probiorem imbina efectele prebioticului inulina si ale altor patru tipuri de bacterii probiotice, benefice pentru sanatatea tubului digestiv. Capsulele Probiorem restabilesc echilibrul florei intestinale si absorbtia normala a mineralelor, fiind esentiale in ameliorarea simptomelor de balonare, combaterea diareei, a constipatiei si a durerilor abdominale.

Actiunile benefice ale suplimentului alimentar Probiorem cu bacterii probiotice

Probiorem cu bacterii probiotice, produs sinbiotic, contine prebiotic (inulina) si un amestec de 4 bacterii probiotice (B.bifidum, L.acidophilus, L.rhamnosus si B.lactis), creat pentru echilibrarea florei intestinale si mentinerea sanatatii sistemului digestiv. Probiorem cu bacterii probiotice reduce tulburarile de tranzit, contribuie la absorbtia normala a nutrientilor, mentinerea capacitatii de autoaparare a organismului si de eliminare a produsilor toxici. Probiorem cu bacterii probiotice imbina efectele prebioticului inulina si ale altor patru tipuri de bacterii probiotice foarte importante pentru mentinerea sanatatii tubului digestiv.   

Ingredientele incluse in compozitia suplimentului alimentar Probiorem cu bacterii probiotice

  • Inulina (fibre alimentare extrase din radacina de Cicoare/Cichorium intybus) – 500 mg, Premix de culturi probiotice din Bifidobacterium bifidum 40%, Lactobacillus acidophilus 40%, Lactobacillus rhamnosus 10% si Bifidobacterium lactis 10% – 20 mg/5×10¹º UCF/g.

 

Modul de administrare al suplimentului alimentar Probiorem cu bacterii probiotice

  • Copii peste 12 ani si adulti: cate 1 capsula de 1-3 ori pe zi, in timpul mesei.
  • Capsulele se administreaza cu o cantitate suficienta de lichid la temperatura camerei.
  • Nu se recomanda administrarea cu lichide fierbinti sau cu alcool pentru a nu scadea eficacitatea produsului.
  • Pentru refacerea florei intestinale afectata de antibiotice se administreaza la 3 ore dupa antibiotic si se continua administrarea timp de 7 zile dupa terminarea tratamentului.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie