Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Salvati 3%
Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata 30 Capsule Cosmo Pharm preturi ieftine

Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata 30 Capsule Cosmo Pharm

Lista de prețuri: 37.00 Ron  
39.24 Ron
(39.24 Ron pret cu TVA) câștigați: 1.00 Ron (3%)
ntv639
În afara stocului

Descrierea capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

Probioticele sunt microorganisme vii ce intra in structura florei intestinale, prezente mai ales in sistemul digestiv. Acest aport suplimentar de probiotice este necesar pentru efectele benefice asupra florei intestinale: creste imunitatea organismului, previne infectiile uro-genitale, regleaza tranzitul intestinal, imbunatateste starea generala de sanatate si confort.

 

Compozitia capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

Fiecare capsula vegetala contine:

 • Bifidobacterium lactis - 2 miliarde ufc;
 • Lactobacillus acidophilus - 2 miliarde ufc;
 • Lactobacillus salivarius - 2 miliarde ufc;
 • Lactobacillus plantarum - 2 miliarde ufc;
 • Lactobacillus casei - 2 miliarde ufc.

 

Efectele si recomandarile capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

Probioticele sunt microorganisme vii – „bacterii prietenoase” – prezente mai ales in sistemul digestiv, dar si in cel uro-genital, in cavitatea bucala si caile respiratorii. Aportul suplimentar de probiotice are influente pozitive asupra florei intestinale. Flora intestinala este esentiala pentru numeroase roluri si functii pe care le are:

 1. ajuta la absorbtia nutrientilor; digestia si absorbtia carbohidratilor (amidon);

 2. participa la sinteza vitaminelor (B5, K, acidul folic);

 3. functie imunologica si antibacteriana – intestinul gros este cel mai important organ imun al omului; microflora  stimuleaza producerea de imunoglobuline si joaca un rol esential impotriva bacteriilor straine (prevenind raspandirea in organismul gazda);

 4. este o „bariera”, protejeaza impotriva infectiilor prin producerea de substante antimicrobiene si  stimuleaza apararea naturala a corpului;

 5. rol in prevenirea si tratarea unor afectiuni: afte, boala Krohn, alergii.

Cele 5 tulpini sunt produse, patentate si protejate ca marca inregistrata de liderul mondial in domeniul cercetarii/dezvoltarii si producerii de bacterii probiotice pentru consum uman Danisco: Bifidobacterium lactis Bl-04 TM 46-Ie; Lactobacillus acidophilus La-I4 TM 48 Ie; Lactobacillus salivarius Ls-33 TM 52-Ie; Lactobacillus plantarum Lp-II5 TM 50-Ie; Lactobacillus casei Lc-II TM 49-Ie. Tehnologia de microincapsulare Probiocap® protejeaza impotriva aciditatii gastrice si garanteaza prezenta a minimum 10 miliarde de microorganisme vii in intestin. Cele 5 tulpini cu spectre diferite de actiune asigura, prin actiunea lor sinergica, o eficienta maxima a produsului.

 

Efectele capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

 • Regleaza tranzitul intestinal;
 • Refac flora intestinala afectata de actiunea antibioticelor;
 • Efecte benefice in echilibrarea florei intestinale;
 • Reduc aderenta agentilor patogeni;
 • Imbunatatesc functia imuna;
 • Reduc reactiile inflamatorii/alergice;
 • Previn infectiile tractului intestinal;
 • Raman active metabolic;
 • Reduc intoleranta la lactoza;
 • Ajuta in infectiile uro-genitale si cele cauzate de H. Pylori;
 • Imbuntatesc starea generala de sanatate si confort.

 

Recomandarile capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

Flora intestinala se diminueaza ca rezultat al imbatrinirii, folosirii antibioticelor si altor medicamente, stress, dieta si infectii.

Probioticele sunt recomandate pentru:

 • Refacerea florei intestinale protectoare;
 • Reglarea tranzitului intestinal (diaree/constipatie);
 • Cresterea imunitatii organismului;
 • Afte, balonari, arsuri stomacale, colon iritabil, flatulenta, intoleranta la lactoza;
 • Combaterea infectiilor (digestive, vaginale, urinare);
 • Se asociaza tratamentului cu antibiotice;
 • Inlaturarea mirosului neplacut al gurii (halena).

 

Administrarea capsulelor Probiotic Complex pentru o flora intestinala sanatoasa si echilibrata

 • 1 capsula vegetala zilnic, in timpul mesei.

Flaconul se tine bine inchis (include un pliculet absorbant de umiditate si oxigen), ferit de lumina, umiditate si la o temperatura de maximum 22 C.

 

Cu probiotic complex imunitatea este fortificata

Un citat celebru spune ca ”Sanatatea este comoara cea mai de pret, dar si cel mai usor de pierdut.” Din nefericire, in zilele noastre tindem sa ne invadam corpul cu medicamente chiar si pentru cel mai mic disconfort. Antibioticele sunt medicamente dure, cu efecte adverse serioase, ce pot afecta foarte multe sisteme, printre care si cel digestiv. Pentru a putea tine in frau efectele negative ale antibioticelor se recomanda administrarea pe toata durata tratamentului a unui probiotic complex.

Ce este un probiotic si cand se administreaza?

Probioticele sunt microorganisme vii, denumite si „bacterii prietenoase”. Se regasesc in sistemul digestiv, uro-genital, in cavitatea bucala si in caile respiratorii. In timpul administrarii antibioticelor, este posibil ca toate aceste sisteme sa fie dezechilibrate. Astfel, intervenirea cu un aport suplimentar de bacterii benefice ajuta organismul sa scape de afectiunea initiala, fara a cauza altele secundare. Probioticul se administreaza pe toata durata curei cu antibiotic.

Pana nu demult probioticele nu au beneficiat de atentia necesara. Foarte putini copii din generatiile de pana in anii 2000 au primit, pe langa tratamentul cu antibiotic, primeau si probiotic. Insa odata cu trecerea timpului s-au constientizat efectele negative ale acestor pastile de antibiotic si mediatizarea beneficiilor unui probiotic a crescut. Copiii si persoanele in varsta au cea mai mare nevoie de probiotice, dar nici adultii nu trebuie sa neglijeze aceste suplimente menite sa ajute sistemul digestiv sau flora vaginala.

Ce rol are un probiotic complex in organism?

Un probiotic complex este necesar pentu a mentine organismul sanatos in timpul si dupa tratamentul cu antibiotic. Astfel ca un probiotic complex are rol de a fortifica imunitatea, pentru a ajuta organismul sa lupte cu infectia. Functia imuna este imbunatatita, asa ca un probiotic complex impiedica orice sansa sa apara o infectie ulterioara.

Cele mai comune afectiuni cauzate de consumul de antibiotic sunt cele uro-genitale. Administrand un probiotic complex se previn infectiile urinare sau candidoza. In plus, pentru a proteja stomacul de efectele dure ale antibioticului, un probiotic complex actioneaza ca un scut si regleaza tranzitul intestinal, imbunatatind flora si reducand aderenta agentilor patogeni.

Pret bun si transport rapid. Am fost multumita de ei.
Lasa o recenzie