Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Redigest Plus remediu naturist in ulcer gastric si duodenal 40 comprimate Hofigal

Redigest Plus remediu naturist in ulcer gastric si duodenal 40 comprimate Hofigal

 
22.89 Ron
(22.89 Ron pret cu TVA)
ntv980
În stoc
+

Succinta descriere a produsului Redigest Plus remediu naturist in ulcer gastric si duodenal 40 comprimate Hofigal

Redigest Plus este un produs natural care îmbunătățește digestia și asigură enzimele și substanțele bioactive necesare pentru completarea dietelor dezechilibrate, afecțiuni ca hepatita cronică, gastrita, ulcer gastric, dismicrobism intestinal și pancreatită. Suplimentul ajută, de asemenea, la reglarea digestiei, în special a grăsimilor din organism și contribuie eficient la detoxifierea ficatului. Redigest Plus este eficient și în stabilizarea glicemiei și a colesterolului, reducând inflamarea intestinelor. Suplimentul natural ajută ficatul să îndepărteze impuritățile din sânge, fiind un bun antioxidant, care funcționează pentru a proteja celulele hepatice de radicalii liberi. Mai mult, suplimentul inhibă producerea de leucotriene, compuși inflamatorii care produc leziuni hepatice, stimulând vindecarea celulelor hepatice atunci când deteriorarea acestora a avut deja loc.

Compoziția produsului Redigest Plus remediu naturist in ulcer gastric si duodenal

Un comprimat acoperit conține 280,00 mg concentrat hidrolizat din cuticulă de pipotă de pui, 180,00 mg extract uscat din fructe de armurariu (Cardui marianae fructus), 153,00 mg extract uscat din fructe de zmeur (Rubii idaei fructus), 488,00 mg extract uscat din tuberculi de topinambur (Helianthi tuberosus tuber) și excipienți (aerosil, hidroxipropilmetilceluloza, gumă arabică, fructoză, talc, glucon delta lactone) până la 1200,00 mg. 

Recomandările comprimatelor Redigest Plus

Ajută la îmbunatățirea procesului de digestie, contribuind la reglarea procesului de absorbție a substanțelor nutritive și repartizarea acestora în organism; are un aport important în asigurarea enzimelor și substanțelor bioactive necesare pentru completarea și normalizarea dietelor dezechilibrate în: hepatita cronică, ulcer gastric și duodenal, gastrită, duodenită, colopatii cronice și funcționale, dismicrobism intestinal, pancreatită, dischinezie biliară, litiaze biliare și renale, sindrom postcolecistectomie, indigestii acute, alergodermii de cauze alimentare. Este benefic în stimularea și menținerea proceselor metabolice ale organismului în parametri fiziologici.

Mod de administrare a comprimatelor Redigest Plus de la Hofigal

Adulți: 

Doza de atac: 2 comprimate  de 3 ori pe zi cu o jumătate de ora înaintea meselor sau la 2 ore dupa mese.

Doza de întreținere: 2 comprimate de 2 ori pe zi (înaintea meselor de prânz și seara sau la 2 ore dupa mese).

Pentru afecțiunile cronice: doza de întreținere în cure de câte 3 săptămâni cu pauze de 3-5 zile;  se recomandă utilizarea permanentă în boli digestive cronice.

Copii 1-3 ani: o jumătate de comprimat de 3 ori pe zi.

Copii 3-12 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi.

Forma de prezentare a produsului Redigest Plus

Cutie pliantă conținând 4 blistere (10 comprimate acoperite / blister).

 

Produsul NU conține lactoză!

Producator:
Hofigal

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie