Contact rapid! 0733.365.765

Categorii

Facebook

Ultimele Comentarii

Pasta Argila Albastra tratament natural gastrita, ulcer, angina 900 g Romcos

Pasta Argila Albastra tratament natural gastrita, ulcer, angina 900 g Romcos

 
24.88 Ron
(24.88 Ron pret cu TVA)
ntv4553
În stoc
+

Descriere amanuntita a pastei cu argila albastra tratament gastrita

Pasta argila albastra (900 g) este un remediu naturist eficient atat in tratarea unor numeroase afectiuni interne, cat si externe. Bogata in minerale precum magneziul, calciul, fierul, potasiul si siliciul, pasta argila albastra contribuie la detoxifierea si purificarea generala a organismului, eliminand toxinele acumulate de acesta. Administrata pe cale interna, pasta argila albastra are efecte benefice si in tratarea ulcerului gastroduodenal, a colitei si a parazitozelor intestinale. Ca tratament cosmetic, pasta argila albastra este recomandata pentru vindecarea acneei, a arsurilor pielii, dar si a eczemelor. Aplicata prin comprese pe zonele dureroase, cauzate de inflamatiile articulatiilor, pasta argila albastra reduce durerea si poate fi utilizata si in cazul nevrozelor.

Actiunile benefice ale pastei cu argila albastra tratament gastrita

Produsul contine 900 g de pasta obtinuta prin amestecul Argilei Albastre de Raciu cu apa ce izvoreste din adancul zacamantului de argila. Produsul este cu adevarat unic deoarece combina cea mai buna argila, cu apa ce contine majoritatea mineralelor si oligoelementelor din aceasta argila.

Este indicata in curele interne si externe pentru tratatarea urmatoarelor afectiuni:

  • gastroduodenitei si a ulcerului gastroduodenal, in prevenirea si tratarea cancerului si a leucemiei, pentru psoriazis si eczeme, pentru realizarea cataplasmelor in vederea tratarii ochilor inlacrimati, conjunctivitei, cataractei, pentru blefarita, paralizii, nevroze, ticuri, coree, convulsii, spasme, epilepsie, plagi (infectate, cangrenoase), furunculi, spondiloza lombara, cervicala si dureri articulare, ulcer, vaginite, colite, rectite si parazitoze intestinale.

Se recomanda deasemenea pentru tratarea arsurilor de piele de gravitate redusa, pentru realizarea mastilor cosmetice in tratarea acneei, cuperozei si ridurilor. Deasemenea au fost remarcate rezultate deosebite in tratarea alopeciei (caderea parului), fiind ideala si pentru realizarea mastii cosmetice antimatreata.

Nici o recenzie găsită

Lasa o recenzie